DU SKAPER MINNER,
OG BEVARER DEM I SMYKKER

Myka

Vi tror at alle har en historie å fortelle, og smykkene de bruker er en del av det. Vi er inspirert av deg og ditt livs øyeblikk.

Derfor skaper vi mer enn kun smykker, vi nedtegner minner som brukes mot hjertene våre eller på hendene, og er en del av den vi er.

VI ER MYKA:

Myka

Fra den dagen han ba deg om å gifte seg med han, til din første morsdag som nybakt mamma, til barnets første skritt - gå inn i MYKAs verden: hvor du er forfatteren av din historie. Hvert smykke er definert av minner, betydninger og følelser - de viser din personlighet og forbindelsene vi deler. Hvert personlige smykke symboliserer meg, deg, våre kjære, og .. dette er åpent for deg å bestemme.

Enten du gir gaver eller velger noe for deg selv, lager du noe spesielt som bygger og gjør forbindelsene sterkere, og minner deg om det som virkelig betyr noe.

HÅNDLAGET MED KJÆRLIGHET

Håndlagde smykker hos Myka

Med smykker av høy kvalitet, eksklusive materialvalg og edelstener, går hvert smykke gjennom sin egen fortryllende reise før det kommer til deg. Med stolthet og omsorg i hvert trinn, blir all personalisering gjort for hånd. Hver stein er fagmessig valgt og gir deg bærbar kunst, som blir pakket inn med kjærlighet.

TIDLIGERE MITTNAVNESMYKKE

I juli 2021 gikk Mitt Navnesmykke over til MYKA. Vi har hatt noen år med spennende vekst og følte at det var på tide å oppdatere vår merkevare, for å gjenspeile alt vi ønsker å tilby i dag på en bedre måte.
MYKA har vokst ut fra MittNavnesmykke for å representere alle forventningene til det MittNavnesmykke sto for, samtidig som vi har flyttet merkevaren fremover gjennom utviklingen vi har oppnådd.
Herresmykker hos Myka
Smykker til barn og menn hos Myka

For svar på våre mest stilte spørsmål, se vår FAQ.
For vurderinger fra noen av toppbloggerne i moteindustrien, vennligst klikk her.
Og for flere spørsmål, kommentarer, komplimenter eller bekymringer, kan du kontakte vår kundeservice
(support.no@myka.com) som alltid er klare til å hjelpe deg.