Regler for avbestilling og retur av varer

MittNavneSmykke  streber vi for å lage hvert personlige smykke så dyrebart og vakket som det øyeblikket den symboliserer. Skulle du være så uhelding og oppleve at varen din er skadet eller har en feil, vennligst gi oss beskjed omgående. Vi ønsker å høre fra deg og vil gjøre alt for å rette opp situasjonen.
For å komme i kontakt med oss angående retur eller avbestilling, vennligst send oss en e-post her.


Returrett

Nye og ubrukte smykker kan bli returnert til mittnavnesmykke inntil 100 dager etter levering. Vennligst merk at ettersom alle våres produkter er personlige og laget på bestilling, vil påfalle et retur-  og kanselleringsgebyr på 30% av produktpris.


Avbestillingsregler

Når du har lagt inn din bestilling, begynner vi umiddelbart produksjonsprosessen av dine personlige produkter. Hvis du vil kansellere kjøpet, er kanselleringsavgiften på 30% av det totale beløpet for varen.

For å kansellere bestillingen, vennligst kontakt vår kundeservice per mail via våre kontakt oss sider.

Kanselleringer vil bli behandlet ihht dagen vi mottar din forespørsel om kansellering. Vennligst merk at refusjonen vil skje til kontoen du brukte for å betale din bestilling. Det kan ta opptil 7 virkedager før pengene når deg, fra den dagen refusjonen ble godkjent.

MittNavneSmykke.com forbeholder seg retten til å gjøre eventuelle endringer i disse retningslinjene til enhver tid. Viktige opplysninger om eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden.
Hvis du har spørsmål angående dette eller noen av våre andre retningslinjer, vennligst kontakt vårt kundeservice.Copyright © 2007-2021 Mitt Navne Smykke Alle rettigheter forbeholdt