COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Regler for avbestilling og retur av varer

MittNavneSmykke  streber vi for å lage hvert personlige smykke så dyrebart og vakket som det øyeblikket den symboliserer. Skulle du være så uhelding og oppleve at varen din er skadet eller har en feil, vennligst gi oss beskjed omgående. Vi ønsker å høre fra deg og vil gjøre alt for å rette opp situasjonen.
For å komme i kontakt med oss angående retur eller avbestilling, vennligst send oss en e-post her.


Returrett

Nye og ubrukte smykker kan bli returnert til mittnavnesmykke inntil 100 dager etter levering. Vennligst merk at ettersom alle våres produkter er personlige og laget på bestilling, vil påfalle et retur-  og kanselleringsgebyr på 30% av produktpris.


Avbestillingsregler

Når du har lagt inn din bestilling, begynner vi umiddelbart produksjonsprosessen av dine personlige produkter. Hvis du vil kansellere kjøpet, er kanselleringsavgiften på 30% av det totale beløpet for varen.

For å kansellere bestillingen, vennligst kontakt vår kundeservice per mail via våre kontakt oss sider.

Kanselleringer vil bli behandlet ihht dagen vi mottar din forespørsel om kansellering. Vennligst merk at refusjonen vil skje til kontoen du brukte for å betale din bestilling. Det kan ta opptil 7 virkedager før pengene når deg, fra den dagen refusjonen ble godkjent.

MittNavneSmykke.com forbeholder seg retten til å gjøre eventuelle endringer i disse retningslinjene til enhver tid. Viktige opplysninger om eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden.
Hvis du har spørsmål angående dette eller noen av våre andre retningslinjer, vennligst kontakt vårt kundeservice.Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt