COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Om oss

HVA VI GJØR

Å feire de vakre øyeblikkene i livet med meningsfulle smykker er MittNavneSmykkes sanne kall.

Hver av våre håndlagde smykker er unikt utformet kun for deg. Med de riktige designene, metallene og månedssteinene, fanges minnene dine i fantastiske personlige smykker som snakker utover ord.

Det er et privilegium å ta del i din livsreise og se gleden vårt arbeid gir deg.
Og det er grunnen til at vi elsker å gjøre det vi gjør.

HVA VI GJØR1 HVA VI GJØR2 HVA VI GJØR3 HVA VI GJØR4

HVA SOM SKILLER OSS UT

Det er ingen grense for minnene du kan forevige med MittNavneSmykke.

Siden 2007, har vi foreviget livsøyeblikkene til over fem millioner kunder, og levert meningsfulle smykker til over 50 land. Våre rimelige priser og gratis frakt, sammen med vakre innpakningsmuligheter og fremragende kundeservice, gjør at vi kan glede mennesker over hele verden, på ulike stadier i livet. Med tusenvis av produkter, tilgjengelig i forskjellig materiale, fortsetter våre skreddersydde produkter å berøre hjerter og spre glede til alle de som verdsetter dem.

Custmers
Custmers
Mer enn fem millioner kunder
Countries
Countries
I over 50 land
Truck
Truck
Gratis frakt over hele verden
pen
pen
Ubegrensede muligheter for tilpasning

HVORDAN DET FUNGERER

Kom bak scenen og se hvor magien skjer.
Smykkene dine er på sine egne små reiser før de finner veien til deg!

Nye design lages på månedlig basis for å passe din smak og dine gaveanledninger. Smykkene dine er like unike som deg. All gravering og tilpasning er gjort for hånd, og hver stein er nøye utvalgt og vurdert etter glans og klarhet. Hvert smykke bærer et spesielt minne som garantert vil få deg til å smile. Som en siste detalj, poleres smykkene dine til perfeksjon og pakkes for hånd med kjærlighet, klar for et liv fylt av kjærlighet.

HVORDAN DET FUNGERER1 HVORDAN DET FUNGERER2 HVORDAN DET FUNGERER3 HVORDAN DET FUNGERER4

For svar på våre mest stilte spørsmål, se vår FAQ.
For vurderinger fra noen av toppbloggerne i moteindustrien, vennligst klikk her.
Og for flere spørsmål, kommentarer, komplimenter eller bekymringer, kan du kontakte vår kundeservice som alltid er klare til å hjelpe deg.Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt