DITT PERSONLIGE
NAVNESMYKKE

Fraktinformasjon

Fraktmetoder og priser

Bestillingen vil bli sendt til den oppgitte adressen i henhold til fraktmetode valgt i kassen:
Metode
Tidsramme
Pris
Standard levering
18-21 arbeidsdager
GRATIS
DHL-Ekspress levering
10-12 arbeidsdager
240 kr

Vi tilbyr også gratis internasjonal frakt! Klikk her for en full oversikt over land vi leverer til.

Vennligst merk:
Oppgitt tidsrammene som er nevnt ovenfor er produksjonstid og leveringstid. Alle våre sendinger er fullforsikret.
DHL leveranser krever mottakers signatur ved levering.

En hver kunde er ansvarlig for eventuelle tollavgifter som kan gjelde for internasjonale leveringer. MittNavnesmykke har ingen kontroll over disse kostnadene og er ikke ansvarlig for handlinger som gjøres av toll- eller leveringstjenester.

Leveringsadresse

Vær oppmerksom på at det er kundens ansvar å gi oss en korrekt og fullstendig leveringsadresse. Hvis leveringsadressen er forskjellig fra faktureringsadressen, oppgir du dette når du legger inn din bestilling eller kontakter kundeservice etter at bestillingen er gjort. Vennligst merk at ved betaling med PayPal, vil adressen oppført hos PayPal overskrive evt. oppgitt adresse hos oss. Vennligst alltid kontroller at leveringsadressen ble rett når du mottar din ordrebekreftelse.

Sendingsmelding

Når bestillingen er sendt, vil du motta en melding om at din ordre er på vei per e-post. Denne e-posten vil gi deg datoen bestillingen ble sendt. Du kan også sjekke status på din bestilling på nettet ved å logge deg inn på vår side for å spore min bestillingen, med din Ordre-ID og E-post.

Forventet levering

Den estimerte leveringsdatoen er basert på valgte fraktmetode; antall virkedager for levering fra betalingsdato. Virkedager (arbeidsdager) inkluderer ikke helger og offentlige helligdager. Vær oppmerksom på at spesialbestillinger kan ha en lengre prosessering og produksjonstid.

Vennligst merk:
Hvis bestillingen ikke har kommet innenfor estimert leveringstid, eller du har flere spørsmål angående frakt, vennligst kontakt vårt kundeservice.Copyright © 2010-2018 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt.