Vi står sammen: Vi er åpne som normalt. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser på kundserv@mittnavnesmykke.com.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Instruksjoner for oppbevaring

Vi tror at det å vite hvordan en kan ta vare på sine navnesmykker, vil gjøre hele forskjellen for å opprettholde den fineste glans. Derfor anbefaler vi at du leser og følger disse grunnleggende instruksjonene for vedlikehold av smykker.

Ta vare på dine smykker:

Det er noen enkle forhåndsregler du kan, slik at du kan ta vare på og ha glede av dine smykker i årevis. Unngå for eksempel kontakt med kjemikalier. Ulike vanlige kjemiske kombinasjoner kan slite på gull og sølv. Rengjøringsmidler kan påvirke dine smykkers naturlige glans.
Vi vil derfor anbefale at du alltid tar av dine smykker når du dusjer, rydder, sminker deg, smører deg inn med krem eller sprayer med hårspray, parfyme o.l. Til slutt burde du også forsikre deg om at du tar av dine smykker når du skifter klær og når du legger deg for kvelden, for å unngå at smykkene hekter seg fast.

Rengjøring av gull- og sølvsmykker:

Dersom du tar godt vare på dine sølvsmykker, vil du oppleve mindre problemer med misfarging i fremtiden. Vi anbefaler av du fjerner fingeravtrykk, olje og smuss med litt mild såpe i et halvfullt glass varmt vann. La smykkene ligge i vannet i 2-3 minutter, skyll av grundig med rent vann og tørk ordentlig

Når sølv misfarges er det viktig å pusse det med sølvpuss. Det er generelt best og holde seg til velkjente varemerker for sølvrens/puss, da billigere produkter kan forårsake riper. Du kan kjøpe sølvpuss i dagligvarebutikker, gullsmed og på internett.Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt