COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Hvordan rense smykker

Hvordan rense smykker
Over tid kan faktorer føre til at smykkene dine mister glansen hvis de ikke blir ivaretatt på riktig måte. I stedet for å la juvelene dine bare sitte i smykkeskrinet ditt og aldri bli brukt, er det mange måter å polere samlingene dine på egen hånd. Oppdag hvordan du kan ta vare på smykkene dine med disse enkle tipsene hjemme! Hold smykkene dine like vakre og glitrende som dagen du kjøpte det.


Total tidsforbruk: 5 minutter

Organiser nødvendige verktøy på forhånd:
En bolle
Tannbørste
Mild såpe
En klut

Hvordan rense smykker forberedelser

TRINN 1: Forberedelser


Samle gjenstandene som trengs for å rengjøre smykkene dine.
Du vil trenge: en bolle, en tannbørste, mild vaskemiddelfri såpe, en lofri, myk mikrofiberklut
Såpevann

TRINN 2 : Såpevann


  • Tørk hvert smykke med den myke kluten for å gjenopprette den naturlige glansen.
  • Bland deretter noen dråper av den milde vaskemiddelfrie såpen med varmt vann i en bolle.
Bløtlegg og børst

TRINN 3 : Bløtlegg og børst


Bløt smykkene dine (ett smykke om gangen), og bruk deretter en lett myk børste i vannblandingen og skrubb smykkene forsiktig. Dette vil bidra til å gi hvert stykke en grundig rengjøring.
Skyll og tørk

TRINN 4: Skyll og tørk


Skyll hvert stykke forsiktig. Etter skylling, tørk smykkestykkene lett ved å klappe forsiktig med duken.

Ringpleie

Det anbefales når du rengjør ringene dine etter trinn ovenfor, men la ringene ligge i såpevannskummen over natten før du skrubber med tannbørsten. For å holde ringene dine ekstra blanke, anbefaler vi at du rengjør ringene dine en gang i måndeden.

Fra morgen til kveld

Det er nøkkelen å ta ordentlig vare på smykkedelene dine døgnet rundt. Husk:

  1. Smykker skal være det siste du tar på deg etter morgenrutinen. Påfør sminke, parfymer og deodorant først, slik at det ikke påvirker smykkene dine. Legg også klærne på først slik at de ikke får tak i smykkene dine.
  2. Når du er forlater huset, bør du unngå å utsette smykkene dine for direkte sollys! Akkurat som solstrålene kan skade huden vår, kan de også skade juvelene våre - spesielt edelstenene dine!
  3. Forsøk å ikke bruke smykkene dine mens du svømmer, saltvann, så vel som klor kan påvirke smykkene dine.

Tally Moran
SKREVET AV

En kvinne i tyveårene som er opptatt av stil og elsker mat. Hun er oppslukt av sosiale medier og har en ustanselig kjærlighetsaffære med temaene mote og livsstil. Tally er også tekstforfatter og stemmen bak Mitt Navne Smykke-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt