COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Finn din ring størrelse med vår guide


Akkurat som fingre, kommer ringer i ulike former og størrelser. Når du handler på nett, er det avgjørende å vite hva ringstørrelsen din er, derfor vil du få din tilpasning helt gratis. Er du ikke sikker på hvordan du finner din ring størrelse? Den gjennomsnittlige kvinnelige ringstørrelsen er mellom 50-54, mens den gjennomsnittlige størrelsen for menn er mellom 57-63. Men, i stedet for å besøke en gullsmed for å finne størrelsen din, har MittNavneSmykke laget noen enkle metoder du kan følge og utføre hjemme for å oppdage din perfekte størrelse!


Total tidsforbruk: 2 minutter

Organiser nødvendige verktøy på forhånd:
saks
linjal
papirstykke
penn
Forberedelser

Trinn 1: Forberedelser


Organiser verktøyene du trenger på forhånd: saks, en linjal, et papirstykke og en penn. Før du måler fingeren din er det noen få ting du må være oppmerksom på:
  • Mål fingeren din på slutten av dagen når den er størst, da fingrene dine endrer størrelse gjennom dagen
  • Mål fingeren din tre til fire ganger gjennom dagen, da størrelsen avhenger av temperatur- fingeren din kan krympe eller utvide seg når den er kald eller varm
  • Sørg for at du beregner nok rom til å få den over knoken
Gavepapir

Trinn 2: Gavepapir


  • Kutt en papirstrimmel, omtrent 203 mm lang og 13 mm bred.
  • Brett papiret tett rundt knoken din, da dette er det tykkeste området på fingeren din. Påse at du ikke strammer for mye, men sørg for at passformen blir komfortabel.
  • Sørg for at du måler fingeren du ønsker å ha ringen på. Bruk en penn eller blyant for å markere hvor papiret går i full sirkel og begynner å overlappe.
Mål

Trinn 3: Mål


Bruk linjalen din for å måle fra kanten av papiret og inn til den markerte linjer. Husk å måle opp i nærmeste millimeter. Dette er omkretsen til fingeren din. Skriv ned ringmålene på et eget ark.
Guide til ringstørrelse

Trinn 4: Guide til ringstørrelse


Når du har funnet målene dine, er det på tide å finne størrelsen din! Rådfør deg med guiden til ringstørrelse eller ringstørrelsekalkulatoren nedenfor for å finne tilsvarende ringstørrelse.

Vårt beste tips: Hvis målet ditt ligger midt i mellom to størrelser, bør du gå for den største av dem.
Ring Størrelse Guide
Størrelse Omkrets på innsiden (mm)
44 44.2
45 45.5
47 46.8
48 48
50 49.3
51 50.6
52 52
53 53.1
54 54.4
55 55.7
57 57
58 58.3
60 59.5
61 60.8
62 62.1
63 63.4
65 64.6
66 65.9
67 67.2
68 68.5
70 69.7
Tally Moran
Skrevet av

En kvinne i tyveårene som er opptatt av stil og elsker mat. Hun er oppslukt av sosiale medier og har en ustanselig kjærlighetsaffære med temaene mote og livsstil. Tally er også tekstforfatter og stemmen bak Mitt Navne Smykke-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt