COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Gratis gaveinnpakning

Package_Banner_DT

Du skaper minnene, vi fanger dem i smykkene

Våres smykkene våre er skapt for å gi til enhver anledning. Fra morsdag til jul, til til-og-med ‘bare fordi’. Uansett mottaker, vil du hos MittNavnesmykke finne den perfekte gaven som vil passe perfekt. Målet vårt er å eviggjøre uforglemmelige øyeblikk for enkeltpersoner over hele verden gjennom personaliserte smykker som taler for seg selv. Hvert eneste smykke i våres kolleksjon er tilgjengelige i forskjellige valg av materiale i høy kvalitet og intrikate edelstener. Smykkene våres er personlig og kjærlig laget og pakket inn.
Package_img1_DT

Gratis gaveinnpakning

Etter at du har bestilt, vil dine personlige smykker bli pakket i vår signaturfrie gaveeske eller pose, som vil bli valgt av våre designere, i samsvar med hva som passer best til smykkene dine, for å bli levert med et smil rett på døra! Våre gaveposer og esker er nøye laget for å beskytte dine smykker, og holde dem like vakre og glitrende som dagen du kjøpte dem. Vi elsker å nå ut til kundene våre på et personlig nivå; hvert smykke er pakket inn med total kjærlighet.

Premium gaveinnpakning

Vi liker å overgå forventninger når det kommer til gaver. Å åpne pakken skal føles som å pakke ut en gave til deg selv. For det ekstra spesiell prikken over i’en til en enestående gave til din kjære, tilbyr vi et premium gaveinnpakningsalternativ. Dette unike "ut-av-boksen" alternativet inkluderer en gaveeske (kan være i forskjellige størrelser basert på smykkene dine), gavepose samt gratulasjonskort, der du kan tilpasse enhver spesiell melding du ønsker for kr.49. Våre bokser er designet for å oppbevare dine smykker med ekstra beskyttelse, for å holde smykkene dine trygge og skinnende.
Package_img2_DT


Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt