Gratis gaveinnpakning

Package_Banner_DT

Du skaper minnene, vi fanger dem i smykkene

Våres smykkene våre er skapt for å gi til enhver anledning. Fra morsdag til jul, til til-og-med ‘bare fordi’. Uansett mottaker, vil du hos MittNavnesmykke finne den perfekte gaven som vil passe perfekt. Målet vårt er å eviggjøre uforglemmelige øyeblikk for enkeltpersoner over hele verden gjennom personaliserte smykker som taler for seg selv. Hvert eneste smykke i våres kolleksjon er tilgjengelige i forskjellige valg av materiale i høy kvalitet og intrikate edelstener. Smykkene våres er personlig og kjærlig laget og pakket inn.
Package_img1_DT

Gratis gaveinnpakning

Etter at du har bestilt, vil dine personlige smykker bli pakket i vår signaturfrie gaveeske eller pose, som vil bli valgt av våre designere, i samsvar med hva som passer best til smykkene dine, for å bli levert med et smil rett på døra! Våre gaveposer og esker er nøye laget for å beskytte dine smykker, og holde dem like vakre og glitrende som dagen du kjøpte dem. Vi elsker å nå ut til kundene våre på et personlig nivå; hvert smykke er pakket inn med total kjærlighet.

Premium gaveinnpakning

Vi liker å overgå forventninger når det kommer til gaver. Å åpne pakken skal føles som å pakke ut en gave til deg selv. For det ekstra spesiell prikken over i’en til en enestående gave til din kjære, tilbyr vi et premium gaveinnpakningsalternativ. Dette unike "ut-av-boksen" alternativet inkluderer en gaveeske (kan være i forskjellige størrelser basert på smykkene dine), gavepose samt gratulasjonskort, der du kan tilpasse enhver spesiell melding du ønsker for kr.49. Våre bokser er designet for å oppbevare dine smykker med ekstra beskyttelse, for å holde smykkene dine trygge og skinnende.
Package_img2_DT


Copyright © 2007-2021 Mitt Navne Smykke Alle rettigheter forbeholdt