Personvernerklæring

OPPDATERT 1. JUNI 2023

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene for innsamling, bruk og offentliggjøring av informasjonen din som vi samler inn når du bruker nettstedet vårt (myka.com) (tjenesten). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du i innsamling, bruk og offentliggjøring av informasjonen din i samsvar med denne personvernpolitikken. Hvis du ikke samtykker til det samme, vennligst ikke få tilgang til eller bruk tjenesten

Ditt personvernet er viktig for oss, derfor gjør vi alt vi kan for å sikre at personvernet ditt alltid er beskyttet. Vi mener også det er viktig å fortelle deg hvilken informasjon som samles inn fra nettstedet "MYKA" ("nettstedet"), av hvilke grunner vi samler inn informasjonen og hvordan vi bruker den. Denne personvernerklæringen utgjør en del av våre brukervilkår, og er innlemmet i disse ved referanse. Ord med store bokstaver som ikke er definert på annen måte her, skal ha den betydningen som er gitt til slike vilkår i brukervilkårene. På nettstedet samler vi inn data om deg, noe som gjør oss i stand til å gi deg den mest personlige handleopplevelsen. Dette lar oss også kontakte deg etter dine kjøp og/eller for markedsføringsformål. Utenom det som er angitt nedenfor, deler vi ikke dine personopplysninger som vi har samlet inn med andre personer eller juridiske enheter, eller ikke-tilknyttede enheter, for markedsføringsformål, med mindre vi har mottatt din tillatelse.

HVORDAN SAMLER VI INFORMASJON?

Vi samler inn informasjon om deg når du engasjerer deg på følgende måter:

  • Når du legger inn en bestilling eller kontakter oss
  • Når du abonnerer på våre nyhetsbrev og andre markedsføringsplattformer
  • Når du registrerer deg på nettstedet vårt vil du bli bedt om å sende inn personlig informasjon, for eksempel navn og kontaktinformasjon
  • Når du ber om informasjon, gir en anmeldelse eller tilbakemelding, eller kommenterer artikler publisert på nettstedet

Når du registrerer din personlige informasjon på nettstedet, samtykker du til bruken av dine personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen og de vilkårene du godkjenner under registreringsprosessen og/eller ved din fortsatte bruk av nettstedet.

IKKE-PERSONLIGE DATA VI SAMLER INN

Med forbehold om ditt samtykke til vilkårene i denne personvernerklæringen, vil vi samle inn fra nettleseren du bruker, antall besøk på nettsiden, gjennomsnittlig tid brukt på nettsiden, sider vist osv. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre brukervennligheten og for å forbedre innhold og funksjonalitet.

HVILKE TYPER PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN?

Personopplysningene vi samler inn inkluderer kontaktinformasjon som fødselsdato, produktpreferanser og betalingsinformasjon, e-postadresse og hjemmeadresse, og i tillegg kan vi samle inn visse personopplysninger fra eksterne kilder (i fellesskap referert til som "Personopplysninger"). Vi lagrer ingen betalingsinformasjon etter kjøpspunktet. E-postadressen din kan bli brukt til markedsføring og tilbud vi mener er mest relevante for deg, med mindre du velger noe annet.

HVORDAN BRUKER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger lar oss gi deg følgende;

  • Personlig tilpasset handleopplevelse som retter seg mot informasjon, tjenester, innhold og tilbud som er relevante for deg og dine handlevaner.
  • For å varsle deg om eventuelle administrative, produkt- eller tjenesteendringer.
  • For sosiale medier, kampanjer eller markedsføringsarrangementer, osv.
  • For å forbedre brukervennligheten og for å forbedre innhold og funksjonalitet.
  • Nettstedbeskyttelse og svindeloppdagelse
  • For å opprette og administrere din brukerkonto
  • Innsamling av kund tilbakemeldinger
  • Behandling av betaling
  • Nettsted- og bestillingsstøttebehov
  • Administrere kundeordre

Vi vil bare beholde opplysningene dine i den grad og så lenge slik informasjon er nødvendig for våre legitime interesser, som for markedsføringsformål, forebygging av svindel og journalføring. Vi vil aldri samle inn personopplysninger om deg uten ditt samtykke. Vi vil beholde dataene på en sikker måte, inntil du ber oss om å fjerne dem ved å følge lenken, velg Annen "Databeskyttelse" som emne.

DINE RETTIGHETER

Hvis du bor i EU eller i en jurisdiksjon som gir deg rettighetene nedenfor, kan du når som helst kontakte oss og be om:

  • Å få tilgang til personopplysninger knyttet til deg, inkludert å motta tilleggsinformasjon angående slik bruk
  • Å endre eller oppdatere personopplysninger knyttet til deg (for eksempel hvis du mener at personopplysningene dine er feil, kan du be om å få dem rettet eller slettet). Vær oppmerksom på at du også kan be om at vi retter feil på dine personopplysninger (bortsett fra i tilfeller der dataene er pålagt å oppbevares i sitt opprinnelige format i henhold til gjeldende lover og forskrifter)
  • For å slette dine personlige data
  • At vi vil begrense eller slutte med ytterligere bruk av dine personopplysninger
  • At vi vil gi personopplysningene du frivillig meldte til oss i et maskinlesbart format
  • Å trekke tilbake ditt samtykke for eventuelle behandlingsaktiviteter som var avhengig av ditt samtykke

E-posten din bør inneholde tilstrekkelige detaljer om forespørselen din, og du kan bli bedt om å oppgi ytterligere detaljer for å autentisere din identitet og dermed imøtekomme forespørslene dine. Vær oppmerksom på at disse rettighetene ikke er absolutte og forespørsler er underlagt alle gjeldende juridiske krav.

INTERAKSJON MED TREDJEPARTSPRODUKTER

Denne personvernerklæringen gjelder ikke praksisen til selskaper som vi ikke eier eller kontrollerer, eller tredjepartstjenester du samhandler med. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksis eller innholdet i disse tredjepartstjenestene. Derfor oppfordrer vi deg til å gjennomgå vilkårene for hver tredjepartstjeneste du velger å bruke eller samhandle med.

SIKKERHET

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss. All data som overføres på siden vår er kryptert med TLS og overholder strenge sikkerhetsstandarder. Betalingsinformasjon overføres på en sikker måte til våre betalingsleverandører. Imidlertid er ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, 100 % sikker. Derfor kan vi ikke garantere konfidensialiteten til dine personopplysninger. Hvis du har spørsmål eller sikkerhetsproblemer, vennligst kontakt oss.

BARNS PERSONVERN

Tjenestene våre er ikke beregnet på barn under minimumsalderen for å gi samtykke i jurisdiksjonen de er bosatt i (for eksempel 16 i visse land i EU; "Juridisk alder"), og vi innhenter ikke bevisst personlig informasjon fra barn under den juridiske alder uten foreldres samtykke. Hvis vi får vite at vi har samlet inn slik informasjon, vil vi slette den så raskt som mulig. Hvis du er klar over noen personlig informasjon i vår besittelse som kan være relatert til barn under den lovlige alder, vennligst kontakt oss.

COOKIES

  • Nettstedet plasserer små pakker med data, kjent som informasjonskapsler, på brukernes datamaskiner og mobile enheter. Dette er standard praksis som alle nettvirksomheter bruker. Informasjonskapsler er en integrert del av å hjelpe nettstedet med å tilby en høykvalitets online shoppingopplevelse til alle brukere.
  • Med informasjonskapsler aktivert kan vi bestemme kjøps- og nettleseratferden til alle brukere, og vi kan tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner for sosiale medier og analysere trafikken vår.
  • Brukere kan deaktivere informasjonskapsler fra nettleseren hvis de også ønsker det. Vær imidlertid oppmerksom på at når du deaktiverer informasjonskapsler, kan vi kanskje ikke gi deg noen av tjenestene som tilbys av nettstedet.
  • For mer informasjon om informasjonskapsler, les våre retningslinjer for informasjonskapsler.
  • Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre sosiale medier, reklame- og analysepartnere, som kan kombinere den med annen informasjon du har gitt dem eller som de har samlet inn fra din bruk av deres tjenester.
  • Din bruk av nettstedet betyr at du samtykker til vår policy og bruk av informasjonskapsler.

ADMINISTRER INNSTILLINGER FOR INFORMASJONSKAPSLER

oppdater personverninnstillinger

OPPDATERINGER TIL VÅRE PERSONVERN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Vennligst sjekk personvernreglene våre sporadisk for å se gjeldende retningslinjer.