Hva er betydningen til et Infinity-smykke?

Hva betyr Infinity-symbolet?

For deg som kanskje ikke har fulgt med på trendene innen smykker og som kanskje ikke har fått med deg denne nye trenden, er Infinity-smykker veldig populært og det ser ikke ut som det kommer til å endre seg med det første. Mange har gått til innkjøp av et Infinity-smykke eller et Infinity-armbånd og bruker det daglig. Betydningen til et Infinity-smykke er faktisk ganske flott – det symboliserer evigheten, selvstendighet og evig kjærlighet. Infinity-symbolet kan betyr forskjellige ting, for forskjellige mennesker. Så hva er det med dette symbolet som gjør at det er så populært?

Opprinnelsen til Infinity-symbolet

Infinity Symbol Det uendelige tegnet kan spores tilbake til mystiske røtter i tibetanske og indiske kulturer og det er mest kjent for å være et uttrykk for en uendelig sum i matematikk. Det stammer fra det latinske ordet infinitas, som bokstavelig talt betyr «ubegrenset» og det uendelige tegnet ble oppdaget slik vi kjenner det i dag, i 1655 av matematiker John Wallis. Wallis bestemte seg for å gi det et navn som representere et nummer som ikke hadde noen ende, det var uendelig

Evighet (Infinity) står for evig kjærlighet og styrke og finnes også i det keltiske korset, hvor evighetsformen representerer åndelig kjærlighet. Sist, men ikke minst er Ouroborus, en del av den gamle egyptiske kulturen, betegnet som en slange som biter i sin egen hale, som representerer forholdet mellom begynnelser og avslutninger – man kan ikke få det ene uten det andre, og dette skaper en evig sirkel.

Infinity i dag

Med røtter som har utspring i et begrep hvor uendelig, evig og ubrytelig er kjernen, er det ikke rart at mange organisasjoner har tatt til seg Infinity-symbolet, som representerer en varig, ubrytelig kraft. En av organisasjonene som nylig har tatt til seg denne trenden er Avon, som sammen med Reese Witherspoon laget et Infinity-armbånd som en del av en vellykket innsamlingskampanje for FNs Utviklingsfond for kvinner. Infinity-smykket er et symbol for kvinners rettigheter, samtidig som de ønsker å øke bevisstheten om vold og trakassering av kvinner.

Infinity innen mote

På grunn av dens kraftige betydning er ikke Infinity-smykke bare en perfekt gave, den er også verdt å ha i smykkesamlingen. Gjør det unikt og personlige og du vil få et smykke som ikke bare er stilig eller tidløst, men som også kan fungere som en evig påminnelse om kjærlighet og relasjoner. Det mest populære og udødelige Infinity-symbolet finner du i det klassiske Infinity-navnekjedet, som videre har utviklet seg til dobbelt Infinity, vertikal Infinity og til og med Infinity-hjertekjede.

Infinity-ringer

Mens en ring i seg selv kan ses som symbolsk for evig kjærlighet og forpliktelse, kan den kombineres med Infinity-designet og bli et helt nytt smykke – en historie som kan verdsettes for alltid. Infinity-ringer kan personliggjøres med et navn eller månedsstein, og pyntes med Cubik zirkonia for litt ekstra glans.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt