Vi står sammen: Vi er åpne som normalt. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser på kundserv@mittnavnesmykke.com.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Hvordan velger du armbåndsstørrelse?

Hvordan måler du omkretsen av håndleddet?

For å fastslå omkretsen av håndleddet kan du benytte en av de enkle målemetodene under.
Begge vil gi deg et nøyaktig mål på omkretsen.

Bracelet size guide ELLER how to measure bracelet size

Mål omkretsen med et målebånd like bak håndleddet, der du vanligvis vil gå med armbåndet.

ELLER

Du kan vikle en tynn papirremse rundt underarmen like bak håndleddet. Så lager du et merke med penn eller blyant der remsen overlapper på underarmen og måler lengden med linjal.

Hvordan bestemmer du lengden på din lenke?

På alle produktsidene finner du oppgitt anhengets bredde og de tilgjengelige lenkene.

Velg altså den lenkelengden som ligger nærmest (lik eller én størrelse oppover) den som passer best for deg.


Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt