Måter å bruke smykke med bokstav

Style det! Måter å bruke smykke med bokstav:

I en verden hvor mange bruker populære stiler med lignende utseende, er personlige halskjeder noe som skiller seg ut i mengden. Hos Mittnavnesmykke, tilbyr vi mange unike smykker – og smykker med bokstav forblir en av de mest populære. Ringene, armbåndene og halskjedene elskes av de som bærer de, både fordi de er enkle, lekre og allsidige, og ikke minst kan de være starten på en hyggelig samtale. Vi håper du drar nytte av disse tipsene om styling og hvordan du bruker smykker med bokstav.

Gå for en stilig look med din egen bokstav

Når det kommer til personlige smykker, er bokstavkjede en av favorittene! Det å ha et smykke med den første bokstaven i fornavnet eller etternavnet sitt er den perfekte måten å feire viktige milepæler, gi seg selv litt ekstra mot eller minne seg selv på at man ønsker å nå målene sine. Et diamanthalskjede med bokstav er en klassisk og stilig statement som du kan være stolt av.

Bær bokstaven til noen du er glad i

En av de meste trendy måtene å bruke bokstavkjeder på? Akkurat som Chloe Grace Moretz og Taylor Swift, kan du vise hvem du bryr deg om ved å bære bokstaven deres. Et armbånd med bokstav ser flott ut alene eller sammen med andre armbånd. Prøv å bruk det sammen med et Infinity-armbånd eller et pararmbånd med hjerte og charms, eller velg en annen stil som f.eks. har hjerter eller Infinity-symbolet.

Feire familien med bokstavene til barna

Det finnes ikke en bedre måte å ta vare på de du er glad i, enn å bære noe som minner deg på dem, hver gang du ser på det. En Ring med bokstav er perfekt til å feire barna, barnebarna, nieser eller nevøer. De kan enkelt brukes alene eller du kan bruke flere og skape en helt annen look. Uansett om du liker månedssteiner, monogrammer eller en kombinasjon av begge, kommer du til å elske disse ringene.

Jo flere, jo bedre – personlige smykker

Lekre smykker ser fantastisk ut på egenhånd, men du kan gjerne bruke flere sammen for en enda mer personlig stil. Velg smykker med forskjellige lengder eller forskjellige farger og sprit opp hverdagslooken.

Hvilket bokstavkjede er din favoritt? Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet!Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt