COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Kjedekolleksjon

Så lenge vi har kunnet lage dekorative anheng til å gå med rundt halsen, håndleddet og ankelen, har kjedene vært en meget viktig del av smykkene våre.
Etter hvert som smykkekunsten utviklet seg og det ble mer populært å gå med smykker, ble det skapt mange ulike kjedestiler.
Her er noen av dagens mest populære og moteriktige kjeedetyper!!

Dronningkjede

Dronningkjede blir laget ved å føye sammen små, firkantede ledd til en jevn lenke. Dette kjedet, som også kalles veneziansk kjede, er svært vanlig på grunn av sin slitestyrke og allsidighet.

 • Click Here Dronningkjede
  i sterlingsølv
 • Click Here Dronningkjede
  med forgylling
 • Click Here Dronningkjede
  i gult gull
 • Click Here Dronningkjede
  i hvitt gull

Ertekjede

Ertekjede, som også kalles kulekjede, består av små kuler som føyes sammen med korte metalltråder. Avstanden mellom kulene kan variere noe etter smykketype/p>

 • Click Here Ertekjede
  i sterlingsølv
 • Click Here Ertekjede
  med forgylling

Figarokjedet

Figarokjedet består av alternerende små, runde ledd og store, firkantede ledd som sammenføyes i et mønster.
Figarokjeder for kvinner er vanligvis mye slankere og mer delikate enn figarokjeder for menn. Dette er den enkleste måten å se forskjell på dem på.

 • Click Here Figarokjede
  i sterlingsølv
 • Click Here Figarokjede
  med forgylling

Ankerkjede

Ankerkjede lages av symmetriske ledd som føyes sammen til en lenke. De er kraftige og meget godt egnet til å henge charms og anheng på.
Ankerkjedet har en enkel, polert look som krever et minimum av pynt.

 • Click Here Ankerkjede
  i sterlingsølv
 • Click Here Ankerkjede
  med forgylling
 • Click Here Ankerkjede
  i gult gull

Twistkjede

Twistkjede, som er en variant av taukjedet, består av lange, ovale ledd som er tvunnet sammen. Twistkjedets vevde look får lenken til å se solid og kraftig ut.

 • Click Here Twistkjede
  i gult gull
 • Click Here Twistkjede
  i hvitt gull


Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt