COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk

Betalingsvilkår

For å kunne gjøre en betaling, klikk helt enkelt på ”Fortsett til utsjekking” eller ”Sjekk ut med PayPal” ved vårt nettsted. Du vil automatisk føres videre til den valgte betalingsmetodens hjemmeside der du kan betale med ditt kredittkort eller gjennom PayPal.

Produktene våre er personlig tilpasset og håndlagde i henhold til ditt spesifikke design og forespørsel. Vi starter produksjonen av bestillingen din når betalingen er bekreftet.

Dersom du ønsker å betale med kredittkort, vennligst velg ”Fortsett til utsjekking” ved handlevognsiden. Du kan betale med Mastercard, Eurocard, Visa eller Visa Electron.

Vi tilbyr betaling med faktura fra Klarna.
Med faktura fra Klarna går handelen raskere, siden du bare oppgir et minimum av informasjon og unngår en lang registreringsprosess.
Du mottar varene først og betaler den vedlagte fakturaen etterpå. Det er altså en helt trygg handel. For mer informasjon klikker du her.

Visa Mastercard Bankoverføring Amex Visa Electron Klarna (Betal med faktura)

Ved siden av Visa og Mastercard kan du benytte deg av lokale betalingsmetoder når du betaler via PayPal.

Du trenger ikke en egen PayPal-konto dersom du betaler med kreditkort via PayPal.

Du kan nå også betale via banktransaksjon. Velg helt enkelt "Banktransaksjon" ved betalingssiden. Banktransaksjoner ved vårt nettsted håndteres av RBS World Pay/Bibit Payment Systems.

Banktransaksjoner kan ta opp til fem virkedager før de klareres. Du vil bli tilsendt en bekreftelsese-post så snart vi har mottatt midlene. Produksjonen av din bestilling vil da umiddelbart settes i gang.

PayPal Verified

Vårt betalingssystem har en 2048 bit kryptering og sikre serverer som gjør det mulig for deg å betale online helt uten bekymringer.

Din kredittkortinformasjon verken behandles eller oppbevares ved mittnavnesmykke.com’s servere og ingen informasjon deles med tredjeparter.

mittnavnesmykke.com forbeholder seg retten til når som helst å endre vår policy. Oppdateringer om slike endringer vil annonseres på denne siden. Dersom du har spørsmål eller kommentarer i forbindelse med vår policy kan du kontakte oss.Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt