Personlige bokstav halskjede: En evig trend

Personlige bokstav halskjede: En evig trend.

Ingen vet opprinnelsen til bokstav smykket, men forløperne til denne trendige stilen kan sees i smykker helt tilbake til 14. og 15. århundre. Akkurat som bokstav smykket var personlig og særegent hundrevis av år siden, gir moderne versjoner meningsfulle uttalelser. Enten du handler for deg selv eller for noen spesiell, kan denne hurtigguiden til seg monogram og bokstav smykker være nyttig.

Sterlingsølv Bokstavsmykke
Sterlingsølv
Bokstavsmykke >

Initialbrikke halskjede
Initialbrikke
Halskjede >


Monogram smykker, mest sett blandt kjendiser

Kjendiser, fra toppmodellene til A-kjendiser i Hollywood, har blitt sett med monogram halskjeder. Kendra Wilkinson bærer et spesiellt mammasmykke, Christina Applegate, toppidrettsutøver, smykker seg med et monogram halskjede. Miley Cyrus, Sarah Jessica Parker og Taylor Swift er alle fan av personlige smykker. Carrie Underwood, Tori Spelling, Mischa Barton og Marcia Cross for å nevne noen flere kjendiser, som har blitt sett med bokstavsmykker smykker.


Hva initialer kan representere

Vis hvor sterkt du føler for noen, ved å bruke bokstaven til den som er viktig for deg på ditt personlige initialkjede/bokstavkjede. Det kan være den første bokstaven i fornavnet ditt eller ektefellens fornavn, den første bokstaven i etternavnet, eller den første bokstaven i barnets navn, er alle populære valg. Du kan ha flere anheng, også mulig med månedssteiner, fra et enkelt kjede, for å representere flere barn, barnebarn, søsken eller andre.

Et personlig engelvinge kjede kan brukes til å representere en åndelig forbindelse eller for å minnes noen som har gått bort. Et infiniti kjede med initialer kan representere din uendelige forening med en kjær, mens et Hamsa kjede representerer guddommelig beskyttelse for den bokstaven tilhører.

Dette er bare noen av de mange betydninger for initialer på smykker! Betydningen du velger kan være tradisjonell eller helt unik. Det viktigste er at hva det betyr for deg.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt