5 Personlige julegaver til han

5 Personlige julegaver til ham

Hva skal man kjøpe til den fyren som har alt? Når kjedelige gaver som sokker, slips, eller enda en flaske parfyme ikke er godt nok, har vi den perfekte gaven. Uansett hans stil, personlige julegaver er alltid i en flott gave.

Tøffe Dog Tag

Det finnes ikke noe mer maskulint enn en personlig dog tag! Med sin klassiske form og sølvkjede. Denne har plass til opptil fire linjer med gravering. Feire et vennskap, en romanse, eller et familieforhold med denne id-brikken. Stilig og flott, dette er en av våre mest populære personlige julegaver til ham.

En klassisk stil

Slank, stilig og akkurat for mannen, er dette herrearmbåndet av rustfritt stål. En sann klassiker. Som personlige julegaver for menn, er dette herrearmbåndet blant de mest allsidige. Passer perfekt til alle antrekk, fra kontoret til golfbanen.

Litt skinn

Du kan ikke gi feil med dette personlige armbåndet med skinnreim. Armbåndet er laget med flott skinnreim, solid lås av rustfritt stål og med et personlig monogram. Tøft og personlig! Perfekt for mannen som har en casual stil. Armbåndet med monogrammet vil passe perfekt til alle anledninger.

For herren i dress

Hvis mannen på listen har en hvitsnipp-jobb eller liker å kle seg godt for spesielle anledninger, vil et sett med monogram mansjettknapper garantert få hans hjerte slå litt raskere. Ikke bare er dette en klassisk og gjennomtenkt gave, men disse maskuline mansjettknapper er super trendy også.

Til mannen som har alt

Brødre, fedre, onkler, bestefedre, venner ... listen fortsetter og fortsetter! Enten du handler til en mann, kjæreste eller andre spesielle menn, finner du massevis av inspirasjon ved å se inn i vårt utvalg av smykker for menn.

Fra rustfritt armbånd inspirert av ikoner til graverte gitarplekter, har vi en rekke unike gaver som skiller seg ut fra kjedelige standard gaver. Dette er bare noen av våre favoritter av personlige julegaver til ham! Så legg noe annerledes under treet i år. Vi vil hjelpe deg å lage en gave som passer akkurat!Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt