Julegave ideer for nye mødre

Julegave ideer for nye mødre

Mellom våkne opp for natt mating, bytte illeluktende bleier og venne seg til alle endringene på livets hverdagslige rutiner, fortjener den nybakte mor en litt spesiell oppmerksomhet, spesielt i den travle ferien! Les videre for noen av våre favoritt Julegaveideer til nye mødre.

Et personlig halskjede

Blant gavene som feirer både mor og baby, er personlige halskjeder er pent, unikt og stilfullt. Det er mange måter å personliggjøre, noe som gjør dette til en virkelig meningsfull gave! Hvis søt og kosete er ikke helt hennes stil, bør du vurdere noe fra vårt unike sortiment av gravert smykker. Et sjarmerende halskjede med babyens månedsstein kan være akkurat den rette gaven.

Enten du skjemmer henne bort med noen fristende godbiter, pakke en kurv med spa gaver, eller sende henne på kino, vurdere å legge et smykker for mamma med i gavesamlingen. Gravert medaljonger, filigran familietrær, eller et annet vakkert morssmykke, kan være akkurat den tingen.

Mer meningsfull enn noen andre julegave ideer til nye mødre, er smykket klassisk og vil ikke gå av moten. De fleste morssmykkene passer til alt, og legger litt gnist til mors daglige antrekk. Enten du går for et smykke til nye mødre eller velger en sofistikert stil som feirer familie, din gave garantert falle i smak.

Spa behandlinger

Det finnes ingen bedre måte å skjemme bort en ny mamma på enn å gi gave av velvære. Ta en hel dag på spa, eller pakke en kurv med DIY spa-behandlinger hun kan kose seg med hjemme. Selv en enkel pedikyr vil gi den nybakte mor en følelse av velvære og at hun er spesiell - og det vil hjelpe henne til å ta seg godt ut i høytidene også.

Kjærestekveld

Leie en barnevakt, plukke opp noen billetter, betale for middag, og unn de nybaket foreldrene en kveld ute. Mor kan føle seg litt nervøs for å forlate barnet, så sørg for at barnevakten er en erfaren omsorgsperson (kanskje du passer best?) Send mamma og pappa ut for et par timer med sårt tiltrengt alene tid, er blant de mest gjennomtenkte "eksperimentelle" Julegave ideer til nye mødre.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt