5 Personlige julegaver til barn

5 Personlige julegaver til barn

Unikt og kreativt, personlige julegaver til barna kommer i en rekke spennende farger, former og størrelser og vil garantert bli verdsatt! Mens barn har en tendens til å elske gaver uansett hva, vil den personlige vrien med navnene deres gjøre at de opplever seg mer verdsatt og sett. Her er noen av våre favorittgaveideer for barn i alle aldre.

Smykker for gøy

Som personlige julegaver til barna, er smykker en klar favoritt. Som DIY gaver, er navnekjeder med barnas navn gjennomtenkt, og kommer i et fantastisk utvalg av design for å passe enhver liten sin stil. Armbånd, halskjeder med månedssteiner og selv ringer viser hvor mye du elsker barna i livet ditt, og smykket vil garantert bli verdsatt!

Meaningful Family Jewelry

Personlig julegaver til barna er ikke bare for de minste medlemmene på din gaveliste! Disse gavene er også flott for ungdommer, spesielt skolebarn som er oppdatert på de nyeste trendene. For eldre barn, vil vi anbefale infinity smykker, som er både populært og meningsfylt. Gravert smykker er også veldig populære, med design som appellerer til alle aldre. For eldre gutter, sjekk ut våre personlige dog tags.

Utklippsbøker og album

Barn elsker å bla tilbake i tid og mimre. Utklippsbøker og album kan tilpasses vakkert, og best av alt, de kan bli lagt til over tid. Uansett budsjettet, er det enkelt å skape et personlig album eller scrapbook, komplett med noen familiebilder for å bidra til å få ting i bevegelse. En utklippsbok eller album er en gjennomtenkt andre gave og passer også perfekt for å romme noe mer, som for å skjule mindre element som gavekort, minnekort til kamera med bilder og andre små ekstra gaver inne i minneboken.

Puter, tepper, og utstoppede dyr

Veldig små barn elsker kosete ting, så hvorfor ikke vurdere en spesiell pute, teppe, eller utstoppede dyr med barnets navn brodert på det? Personlig dukker lage morsomme julegaver, også.

Puter, tepper og kosedyr

Veldig små barn elsker kosete ting, så hvorfor ikke vurdere en spesiell pute, teppe, eller kosedyr med barnets navn brodert på? Personlige dukker er også morsomme julegaver..

Leker

Fra spesiell bord- og stolsett, store bokser til leketøy, til små byggesett med plastleker inne. Dette er gøy å gi til barn som liker å spille innendørs. For de som liker utendørs moro, vurdere en personlig strand stol eller spilleleker for vinterleker. Selv om disse gavene ikke tilbyr det samme levetid som smykker og utklippsbøker, vil de garantert gi mye glede.

Vil du gjøre virkelig inntrykk? Hvorfor ikke lage en gavekurv med et utvalg av DIY gaver til jul? Da vil du gjøre i julenissen stolt!Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt