Månedssteinen Akvamarin mening

Månedssteinen Akvamarin mening, historie, m.m

Månedssteinen mars er en rolig blå perle kalt akvamarin. Opprinnelsen til navnet kommer fra det latinske ord for vannet i havet, "aqua" og "marinus", og er en klar referanse til sin glitrende blå tone. Tenk på den uimotståelig fargen på en fredelig lagune på en solrik dag, og du vil se sammenhengen umiddelbart!

Akvamarin plass i relasjoner

Gjennom nyere historie, har akvamarin fortsatte å holde en viktig plass i relasjoner. Kvaliteter av sannhet, konsistens, visjon og klarhet er sagt å forbedre empati for venner og kjære, oppmuntre kommunikasjon og samtidig forbedre kjærlighet og medfølelse. Akvamarin gir større optimisme til relasjoner, og selv i dag antas steinen å være en som kan hjelpe å gjenopplive kjærlighet mellom et par som har vokst fjernt fra hverandre.

Krystallhealing: Akvamarins rolle

I krystallhealing, sies akvamarin vibrasjoner å bringe harmoni til skjoldbruskkjertelen, fremme bedre immunitet, og hjelpe allergikere takle problemer, særlig de knyttet til støv eller tørt gress. Dens aura utstråler ren kjærlighet, noe som gjør det til et utmerket stein til bruk i arbeidet med å helbrede sinne og frykt. Sitt rykte for å bringe lindring av sorg og løfte depresjon er godt kjent. Akvamarin herlige farger er også forbundet med mot, lojalitet og varig vennskap, og det sies å styrke ens mentale og psykiske bevissthet samtidig forbedre kommunikasjonsferdigheter.

Åndelig, er akvamarin sett på som en stein som gir styrke og medfølelse. Det kan hjelpe menn til å eliminere den emosjonelle nummenhet som så ofte gjennomsyret i løpet av oppveksten, og det kan bidra til å gi kvinner mot til å uttrykke sine intuisjoner. Edelstenen kan hjelpe begge kjønn til å ha større vitalitet i alle aspekter av livet.

En kjent edelsten: Elinor Roosevelt Akvamarin

Det er ganske mange kjente edelstener, smaragder og rubiner, men kjente akvamariner er få. En av de mest imponerende - og absolutt en av verdens største stenen er Elinor Roosevelt akvamarin. Denne berømte edelsteinen veide 1,3 kilo da den ble minelagt i Brasil; den ble kuttet i to steiner, hvorav den ene er en rektangulær skrittkutt som er forbløffende 1,298 karat.

Elinor Roosevelt akvamarin ble presentert til presidentfruen Eleanor Roosevelt i 1936, da hun og president Franklin D. Roosevelt besøkte Rio de Janeiro. Steinen ble presentert for første dame av Brasils president som et symbol på godhet og sjenerøsitet overfor folket i USA, og som en lykkebringende for de første par sikkerhet under sin tid på sjøen.

I disse dager er den ofte på offentlig visning på Franklin D. Roosevelt Library and Museum i New York.

Historisk oversikt: Akvamarin i antikken og middelalderen

Gamle romerne holdt akvamarinen hellig, med tro på at denne klare blå steinen ga en forbindelse til Neptune, Romas havguden. Denne forbindelsen har gjort den til en favoritt blant seilere, lovet dem sikkerhet fra sjømonstre og andre farer som kan oppstå når du seiler. Steinen symboliserte også velstand og sikret en trygg hjemkomst. Antikkens grekere aktet akvamarin også, ofte iført beskyttende amuletter gravert med bilde av Poseidon, herre over havet, riding sin vogn. Akvamarinen er fortsatt en favoritt gave mellom kjære som tilbringer tid fra hverandre.

Spol frem til middelalderen, og du vil finne at akvamarinens popularitet forble lojal. Steinen ble ofte presentert som en gave, med den hensikt å helbrede forskjeller mellom gamle venner og ektepar som var på kant med hverandre.

Hva vi tilbyr

Kjøp av månedssteinsmykker trenger ikke å være utenfor rekkevidde. Vi har et nydelig utvalg av kjeder med Swarovski måndessteiner, som ser ut akkurat som ekte steiner! Du kan velge Infinity smykker med din egen månedssteiner, eller en av våre mammasmykker med månedssteiner, m.m. Alt du trenger å gjøre er å velge ditt favoritt design og velge riktig stein for deg. Husk, gratis frakt inkludert.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt