Hvordan handle ringer til mor

Hvordan handle ringer til mor

Ringer med månedssteiner til mor er blant de mest meningsfulle gavene du kan gi. Smykket med glitrende månedssteiner som vanligvis representerer barn eller barnebarn, kan mors ringer også har ekstra månedssteiner som representerer andre familiemedlemmer . Denne type symbolisering gjennom smykker har vært populært i flere tiår. Mens morsringer med månedssteiner er vanligvis gitt som Morsdagsgaver, er det en perfekt gave til mor eller bestemor når som helst på året.

Den første kjente morsringen besto av to bryllupsringer som ble satt sammen med månedssteinene til parets sønner. Dagens morsringer med månedssteiner spenner fra tradisjonell design som har røtter tilbake til midten av det 20. århundre til moderne design med steiner, gravering og andre meningsfulle elementer.

Trinn 1: Velg din stil

Start med å ta en titt på vårt utvalg av morsringer med månedssteiner, som vil gi deg en grunnleggende idé om hva som er tilgjengelig. Når du finner et design som din mor eller bestemor vil sette pris på, er det på tide å legge til detaljer som gjør ringen helt unikt.

Trinn 2: Bestemme deg for antall månedssteiner

En ring med 2 steiner er ideell for en ung familie med to barn, eller en alenemor med ett barn.

  • Foreldre med 2 barn
  • Familie med 4 barn
  • Bestemor med 4 barnebarn
En ring med 5 steiner kan passe også for mange familier:
  • Foreldre med 3 barn
  • Familie med 5 barn
  • Bestemor med 5 barnebarn
  • Besteforeldre med 3 barnebarn

Trinn 3: Legg til gravering

Etter å ha bestemt deg for en stil, bør du vurdere å legge til gravering . Mange av våre morsringer inkludere dette alternativet, som gjør gaven enda mer meningsfylt. Å graver fornavn er den mest populære metoden for å tilpasse, men du kan velge å bruke spesielle kallenavn eller familie etternavn. Det er helt opp til deg!

Andre alternativer

Du kan også feire familien med vakre mammasmykker av ulike design, som Medaljonger eller Infinity smykker. For familier under vekst, gir smykker til nye mødre kanskje flere måter å gjøre smykket personlig.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt