Myten om månedssteinen rubin

Lekre rubiner! Lær om betydningen til månedssteinen for juli

Hva er månedssteinen for juli? Det finnes et par ulike svar på dette spørsmålet, men månedssteinen rubin er et av de meste populære valgene. Rubiner tilhører korundfamilien og kommer i forskjellige nyanser av rødt som minner om kjærlighetens transformative kraft. Hos Mittnavnesmykke, bruker vi lekre smykker med månedsstein til enhver anledning. Før du utforsker videre, vil vi gjerne fortelle deg om myten til denne edelsteinen.

Rubiner: Hjertesteinen

På grunn av dens røde farge, symboliserer ofte rubiner kjærlighet. Foruten dens forbindelse med lidenskapelige følelser, sies det at denne månedssteinen fornyer energi og livsglede.

Rubinens forbindelse til hjertesenteret går vel og merke, dypere enn romantikk! I krystallterapi er rubiner forbundet med hjertet og kroppens sirkulasjonssystem. Det sies at den balanserer og avgifter kroppen, i tillegg til å fremme god helse og en følelse av den renser energien til den som bærer den.

Følelsesmessig forbindes rubiner med positive, livsbekreftende egenskaper som mot og motivasjon. De knyttes også til målstilling, suksess, lykke og rikdom. Da er det ikke rart at en av rubinens kallenavn er «Kongen av edelsteiner!»

Myter og legender om rubinen

Store, perfekte rubiner er sjeldne – så sjeldne, at de en gang kun ble eid av de kongelige. Rike mennesker trodde at de flotteste rubinene ville tiltrekke seg enda flere edelstener, samtidig som det ga veldig god beskyttelse. Ikke bare beskyttet de den som bar de fra skade, men den beskyttet også personlig eiendom.

Rubinens beskyttende innflytelse var så sterk at den engelske forfatteren Sir John Mandeville skrev: «Når en mann berørte eiendommens fire hjørner med rubinen, ville huset, vingården og frukthagen være beskyttet mot lyn, storm og dårlig høsting.» Og med enda en tilknytning til hjertet, ble det sagt at å bære rubiner på kroppens venstre side ville gi en følelse av fred, selv under stormer som truet hjemmet og hjertet.

I tillegg til å gi bæreren fysisk beskyttelse, ble det antatt at rubinen også ville gi klarsynthet, og til og med skifte farge for å advare eieren om forestående undergang.

Feire livets milepæler med månedssteinen for juli

Uansett om du tror på mytene og legendene om rubinene, er en ting klart: Vi kan alle dra nytte av ting som minner oss om kjærlighet, visdom og lykke – en ring med månedsstein er et perfekt eksempel. Bær den på den venstre hånden din og se om lykken kommer din vei. Uansett, vil du se stilig ut!

Uansett om du har bursdag i juli eller du bare elsker den røde fargen til julis månedsstein, vil du finne ut at det er mange måter å feire livets milepæler på – kanskje med et halskjede med gravering for å minne deg på de du er glad i. Vi har månedssteiner med Swarovski-steiner, som gir de samme vakre fargene som den virkelige (men langt dyrere) steinen! Ringen med månedsstein, gir for eksempel den samme glansen til en ring med ekte edelstener, men til en brøkdel av prisen – i tillegg til at du kan personliggjøre den!

Hvorfor ikke gi en til deg selv eller noen du er glad i? Alle mødre og bestemødre elsker mammasmykker og halskjede til bestemor med månedsstein i en rekke ulike stiler. Uansett om de er gravert med navn, fødselsdager eller inspirerende ord, er det en perfekt gave, uansett anledning. Mammaringer er oppdatert med moderne stiler og vårt armbånd med barnecharms er også veldig populært. Og glem ikke at et halskjeder med slektstre og månedsstein er en perfekt gave til de som har flere barn eller barnebarn.

Med så mange personlige smykker å velge mellom, har det aldri vært lettere å vise frem hvem man er glad i med en unike design.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt