Personlig farsdagsgave som han vil elske

De 10 beste ideene til personlige farsdagsgaver

I stedet for et kjedelig slips eller enda en lommebok, vurder personlige farsdagsgaver. Vi har søkt på nett for å lage en morsom liste med ting, inkludert enkle ideer til presanger som barn kan lage selv, pluss noen av de beste alternativene fra vår MittNavneSmykke kolleksjon. Hva enn du velger, vil pappa garantert sette pris på din omtenksomhet!
 1. Et personlig ID-armbånd

  Et stilig ID-armbånd er et fantastisk tillegg til enhver manns garderobe, og det er mange måter å tilpasse det på slik at han alltid har tanker om familien i nærheten. Noen ideer inkluderer “Vi elsker deg”, “Familie først” eller familiens etternavn. Vi inviterer deg til å besøke vår kolleksjon, hvor du kan se enda flere ideer til armbånd for menn.

 2. Personlig sang

  Hvis pappa er en musiker – eller bare elsker musikk – kan det hende han setter pris på en personlig sang. Du kan få en sang skrevet bare for pappa, og få komponisten til å nevne hobbyer, spesielle interesser og selvfølgelig meningsfulle mennesker, i en sang fra en musikksjanger som passer stilen hans. Det finnes ulike selskaper som tilbyr slike tjenester på nett.

 3. Kunstverk fra barna

  Snakk om en klassiker! Kunstverk fra barna som avbilder favorittstundene med pappa blir alltid satt pris på, om det betyr at du får barnet til å male på et stort lerret, med pallekunst, eller om du gjør det litt mindre, som en personlig kaffekopp. Kunstverk fra barna er enkelt å innlemme i alle gaver; få dem til å lage spesielle minnekort som pappa vil fryde seg over.

 4. Nøkkelring med gravert plate

  Hvorfor fortsette å bruke den gamle, kjedelige nøkkelringen som kom med bilnøklene når du kan få en nøkkelring med gravert plate i stedet? Denne har god plass til en betydningsfull, personlig melding, og pappa vil ha den med seg overalt. Du kan ta en titt på vår kolleksjon av personlige nøkkelringer for enda flere alternativer.

 5. Frokost på senga

  Alle elsker frokost, spesielt pappa! Lag noen av favorittene hans, eller se etter spennende ideer på Pinterest for å gjøre dagen ekstra spesiell.

 6. Et kreativt dikt laget av barna

  Eldre barn kan lage betydningsfulle rim på egen hånd, mens de yngre kanskje trenger litt hjelp. Få diktet skrevet ut på et kort, eller få barna til å lage en unik presentasjon ved hjelp av papir, papp eller andre kunstartikler. Hvis du vil, kan du skrive diktet på et fint papir, ramme det inn og matte det for en spesiell gave han alltid vil sette pris på.

 7. Personlig bok med bilder

  Samle sammen tegnesakene dine eller gå på nett og lag en spesiell minnebok til pappa. Legg til en samling av favorittbildene og du har en vinner.

 8. Kjeks i en krukke laget av barna

  Hva er favoritten hans? Disk opp et parti med kjeks med barna, dekorer dem om du vil, og legg dem i en stor krukke. Pappa vil spise dem som en konge i flere dager, og barna vil være stolt av bakeferdighetene.

 9. Et personlig smykke med tall

  For sportsentusiasten vil et personlig smykke med tall definitivt være et blindskudd. Om pappa spilte på videregående eller universitetet, eller om han spiller i en lokal liga, vil han være begeistret over å bruke dette betydningsfulle smykket med tall. Det er tilgjengelig i sølv eller gull, og det ser fantastisk ut til en rekke antrekk.

 10. Håndavtrykk eller fotavtrykk av barna

  Små hånd- og fotavtrykk vil minne ham på barnas barndom lenge etter at de har vokst opp. Det finnes et utvalg av sett til dette, og det er mange veiledninger på nett som lar deg lage dine egne utgaver som pappa vil elske.Uansett om du velger å gi pappa én farsdagsgave eller en hel kurv med godsaker som barna har laget og kjøpt, vil han elske den ekstra oppmerksomheten. Sørg for å lage favorittmåltidet hans eller dra til en restaurant hvor han kan få det han lengter etter.
Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt