4 trinn til perfekte sommerføtter

PERFEKTE SOMMERFØTTER – guiden til de perfekte sommerføttene

Solen er fremme og det er på tide å skifte ut vinterskoene med luftige sommersko. Sommeren er tiden for ankelbånd og smykker til føttene, og det bør du også få med deg! Følg disse trinnene for å få de perfekte sommerføttene, etter en lang periode med vintersko.
 1. La de få luft

  Det første du må gjøre før de setter i gang med perfekte sommerføtter er å la tærne lufte seg. Du har brukt tette og ikke-pustende sko i lang tid og det er på tide å gi slipp på sokkene og de varme skoene. Pass på så både føttene og tåneglene får litt velfortjent luft! Faktisk så anbefaler ekspertene at du lar tåneglene være neglelakkfrie 2-3 dager i måneden.

 2. Ta i bruk en pimpstein

  Nå som føttene har fått luft er det på tide å pleie de litt. De har nok fått kjørt seg etter å ha vært innestengt så lenge. Nå er det føttene sin tur! Og de skal få plass i førersete. For de som synes det er deilig med selvpleie, kan du hvile føttene i litt varmt vann (hvis du vil ta det ett skritt lenger, ha i litt babyolje) i ca. fem minutter og deretter massere de forsiktig med en pimpstein. For de som ikke er så glad i kaste bort tid med å skjemme bort seg selv, kan du ta med deg pimpsteinen i dusjen og gi føttene en rask massasje med pimpstenen når du dusjer. Dette alternativet er også smart for de som ikke gidder å rydde opp etter at man har gjort litt selvpleie i sofaen. Det føles så deilig å pleie føttene litt!

 3. Den riktige neglelakkfargen

  Tåneglene har blitt som et lerret man kan male på, og denne sommeren er ikke et unntak. Men kanskje en av de hotteste trendene innen neglelakk på tåneglene er en metallisk look. Uansett om du maler hele tåneglen i en metallisk farge, eller går for noen striper i enten gull eller sølv, kommer du garantert til å få perfekte sommerføtter.

 4. Ankelbånd med gravering

  Nå har vi luftet, rengjort og pyntet sommerføttene. Og nå er det klart for siste finish. Trenden med ankelbånd kommer nå med gravering og vi har den perfekte kolleksjonen du kan velge lekre smykker fra. Noe som betyr at du kan tilpasse et hvilket som helst ankelbånd med din egen stil! Med navnesmykkene rundt halsen som tidligere var det vi fokuserte på, kan vi nå også pynte føttene våre.

  Dra nytte av disse tipsene til perfekte sommerføtter som er klare for sommeren!
Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt