Betydningen av septembers månedsstein safir

September månedsstein - Safir

Våre septemberbarn har æren av å være legemliggjørelse av månedssteinen safir. Til tross for mange forskjellige farger, er safiren mest kjent for sin dype, blå farge. Om du beundrer steinen og minnes havets dyp eller øynene til din kjære, er safiren en stein som skaper en følelse av magi, mystikk og selvfølgelig kongelighet i eierne. Hos Mitt navnesmykke har vi det perfekte utvalg av safir månedssteinsmykker, men la oss først se litt mer på legendene og forventningene rundt denne majestetiske steinen.

Legender om safiren

I persisk kultur sies det at verden hviler på en stor safir, og at det er refleksjonen av denne vakre edelsteinen som gir himmelen sin blå farge. I India ble safirer dyppet i væske for å skape ettertraktede eliksirer som ble sagt å ha helbredende egenskaper.

Hvis du imidlertid reiser inn i de mystiske historiene fra oldtidens burmesiske kultur vil det ikke gå lang tid før du hører om den beryktede siamesiske katten Sinh, som fikk sine safirblå øyne av gudinnen Tsun-Kyan-Kse; som en belønning for fryktløs beskyttelse av monken Mun-Ha, vokteren av Lao-Tsun-tempelet. Denne dag i dag finner du fremdeles siamesiske katter med blå, skarpe øyne som “vokter” tempelplassen, en rase som vanligvis har grønne øyne! Fra eliksirer til voktende katter og allmektige refleksjoner, safirsteinen er utvilsomt en stein vi ønsker å legge til i smykkesamlingen i dag!

Armring med safir månedsstein

September månedssteinsmykker

Septemberbarn eller ikke, alle fortjener å være en del av safirfenomenet. Med et personlig smykke med månedsstein vil du garantert nyte de mystiske kvalitetene til denne steinen. En personlig ring med månedsstein er den perfekte måten å feire dine kjære på, med mulighet for design som innebærer én perfekt safir, eller nok stener til hele flokken! Hvis det er din nakke som bærer smykkene bør du ta en titt på månedsstein-halskjedesamlingen. Gjør hvert halskjede unikt med en gravering og safir månedsstein for å gjøre dette dobbelt personlige smykket verdt å huske.

Mens vi alle kan beundre fargen til månedssteinsamlingen er det viktig å merke seg at fødsel og morskap kan gå hånd i hånd, som nettopp er grunnen til at våre mamma armbånd er det perfekte grunnlaget for å skape ditt eget månedssteindesign.

Med fullt utvalg av personlige månedssteinsmykker vil du garantert finne de ideelle delene for å skape et unikt, mektig smykke.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt