Herrestil: Armbånd med Gravering-kolleksjonen

Når man planlegger og designer mote for menn er det viktig at vi forstår mannen i den moderne verden. Funksjonene som bringer ham til liv, de tingene som tar pusten fra oss, detaljene i bevegelsene hans som vi ønsker å utstråle og ta vare på. Når jeg tenker på en mann, tenker jeg på hans sterke hender og håndledd. Dette er hendene som holder oss, som løfter våre barn, som klapper på ryggen til bestevennen når de går ut for å ta en øl. Det delikate eller maskuline håndleddet som strekkes frem for et sterkt håndtrykk. Det er dette som har inspirert Mitt Navnesmykke til å utvikle en egen serie med herrearmbånd med gravering.

Når du velger det perfekte armbåndet, er det viktig at du tar hensyn til smykkets design og funksjon. Herrearmbånd er en super måte å lage et smykke som han kan bruke som en del av identiteten sin. På nettsiden til Mittnavnesmykke kan du finne det perfekte smykket/tilbehøret til mannen din.

Det klassiske herrearmbåndet er laget på et tykt kjede og kommer med en navneplate. Det er noe du vil vurdere å kjøpe til partneren din, og vite at du sannsynligvis vil stjele og bruke det selv en dag! Dette er den perfekte gaven til enhver mann, uansett om han er en møtelove, dresskledd eller laidback i stilen.

For mannen som liker eventyr og sport, og som kanskje digger den litt røffere stilen, har vi lærarmbåndet. Dette slitesterke smykket er perfekt for mannen på farten, som trenger at smykket skal kunne erobre verden med ham. Lærarmbåndet kan leveres med enten en lås i rustfritt stål hvor du gravere valgfritt monogram eller en tykk sølvplate for en større inskripsjon. Til tross for det sportslige og uformelle designet, tåler armbåndet det meste og det er mest sannsynlig et smykke som vil bli en del av mannens personlighet.

Det Perfekte ID-armbåndet til Men

Det er ikke enkelt å finne det perfekte id-armbåndet til menn, men med vårt store utvalg kan du sikkert finne et smykke som passer til mannens stil. For den barske mannen som liker noe litt mer moderne, er det også mulig å gå for kjedeutseendet. Disse armbåndene har en plate som kan inngraveres med noe personlig, og selve armbåndet er mer moderne med et mekanisk, kjedeaktig utseende. Dette er et perfekt hverdagssmykke som mannen kan bruke med selvtillit.

Uansett om din manns stil er jobbaktig, street wear, laidback, sportslig eller noe imellom, har vi et stort utvalg av herrearmbånd med gravering som vil gi ham selvtillit og kan bruke uansett anledning!Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt