Oppdag 2018-trender for personlige smykker

Nytt år, ny look

Ingenting er som er nytt år hvor man ser lyst på fremtiden og alt den bringer med seg. Forsetter, løfter og høye forventninger for det vi ønsker å oppnå i det kommende året. Som de fleste, ønsker du kanskje å være en bedre mor, få mer tid til venner, drikker mer vann og lærer deg å lage mat. Men, kanskje du skal tenke at jeg har lyst til å gjøre noe for meg selv også, og passe på meg selv i tiden framover! Bli med på årets trend med en miks med stilig 90-talls stil, og Mittnavnesmykke følger med og har masse lekre og innovative armbånd og nye kolleksjoner – det er nå det handler om å være personlige. Med en mote i konstant endring er vi alle på jakt etter de små detaljene som gjør stilen vår unik, og det er viktig for oss å uttrykke hvem vi er og hva vi har oppnådd eller opplevd. Så akkurat derfor kan det være perfekt å starte året med personlige smykker.
 1. Navnehalskjeder

  For de av dere som ikke husker (har tiden gått så fort?), eller som kanskje ikke enda var født, kom navnehalskjeder for fullt med Carrie Bradshaw og hennes utmerkede smak i Sex in The City. Denne trenden har gjort et solid comeback og vi ser flere og flere kjendiser som bruker personlige navnesmykker. Så hva har endret seg? Kjedene blir kortere som følge av choker-trenden og navnene blir litt mer kreative – med navn på barn, kjæledyr eller kallenavn som blir brukt i stedet for det navnet en fikk da en ble født. Personlige halskjeder er flotte gaver å starte nyåret med, og perfekt for å vise din egen, unike stil.

 2. Mødres verden

  Kanskje du nettopp har blitt mor, kanskje du allerede er mamma til flere, eller kanskje du har barnebarn du setter pris på – smykker sier alt. Selv om du kanskje har kontroll på de daglige gjøremålene, må du ikke glemme deg selv. Gå for et unikt mamma-halskjede eller et personlig armbånd til mor som vil minne deg på de som betyr noe, hver gang du ser på smykket.

 3. Armbånd og armringer

  Det er alltid vanskelig å forutse hvilke smykker som blir neste års favoritt. De fleste ønsker noe som uttrykker hvem de er, men også hvem de ønsker å være. Kolleksjonen vår med graverte armbånd har noe for enhver smak. Og ønsker du et lekkert hverdagssmykke finner du det i kolleksjonen vår med klassiske armbånd med navn. Forrige sesong viste det seg at Infinity-trenden ikke hadde noe tegn til å gi seg, så med vår nye kolleksjon med personlige Infinity-armbånd er du klar for nyåret. Hvis du digger lyden av flere armringer som slår mot hverandre bør du få med deg sesongens armringer som kan stables og mikses!

 4. Ringer

  I en verden full av Instagram-bilder og selfier har mobiltelefonen blitt en forlengelse av hendene våre. På grunn av dette er det mer fokus på fingrene våre. Det er nok ikke overraskende at det er blitt veldig populært med stableringer. Så følg med på trenden og la deg rive med! Graverte ringer er et perfekt tilbehør og kan enkelt mikses med antrekk og stiler. Ringene er også en perfekt gave, enten til noen som ikke har graverte ringer fra før eller til noen som allerede samler på dem.

 5. Om menn

  Det er fantastisk hva som skjer innen moteverden for menn i år. Menn fortsetter å ta plass i rampelyset og blir mer opptatt av en egen, unik stil. Og vi forventet intet mindre når det kommer til personlige herresmykker – her er det masse nytt å velge mellom som design med Dog Tag, herrearmbånd og mer. Og for den klassiske familiemannen finnes det kanskje ikke noe bedre enn å bære noe som symboliserer familien man er så glad i.

Vi har laget noen fantastiske kolleksjoner for menn som vil gi de muligheten til å utfylle sin egen stil og personlighet. Fra navnehalskjeder til ringer, personlige smykker er den beste måten å møte det nye året – med en egen stil, som er både fresh og unik!Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt