Ringer og halskjeder til morsdag

De 10 beste morsdagsgavene

Hos Mittnavnesmykke gleder vi oss hvert år, til morsdag. Det å kunne gi mamma en spesiell gave hver morsdag, gjør at den blir minnerik, hvert eneste år. Uansett om du er på jakt etter en gave til mamma, bestemor, svigermor eller en av de fantastiske damene i livet ditt, bør du ta en titt på disse gaveideene til morsdagen: Velg én eller mix og match og gi henne en uforglemmelig gave.
 1. Mammaarmbånd

  Hva er en perfekt gaveidé? Charm-armbånd til mamma! Med alt fra stilige babyføtter for nybakte mødre til sofistikerte åpne armbånd med slektstre-charms og Swarovski-krystaller – finner du noe for enhver smak. Velg et charm-armbånd som har plass til flere charms eller et åpent armbånd eller to. Mamma kommer til å bli så glad!

 2. Blomster

  Tenker du på å gi blomster til mamma på morsdagen? Da er du ikke alene! I følge ProFlowers (amerikansk blomsterfirma) kjøpes 1/4 av alle blomster til morsdagen. Uansett om du velger en tradisjonell oppsats eller en stor bukett med mammas favorittblomster, kommer hun til å bli kjempeglad! Du lurer kanskje på hvorfor så mange velger å kjøpe blomster på morsdagen? Svaret har med tradisjon å gjøre: Hvis man ser på historien, fikk mødre gjerne en enkel nellik på morsdagen. I dag brukes denne enkle, men duftende blomsten som en tilleggsgave til morsdagen.

 3. Vinkurv

  For mødrene som er glad i vin, er en kurv med en vinflaske eller to en garantert hit. Du kan også legge oppi andre smågaver som sjokolade og snacks for å gjøre kurven enda mer spesiell. God morsdag!

 4. Populære ringer til mor

  Tradisjonelle ringer til mor har vært populært i flere tiår. Disse månedssteinringene består gjerne av edelstener eller Swarovski-krystaller som representerer hver av personens barn eller barnebarn, og noen består også av navn eller initialer. Hvis du vil gå for en moderne vri, kan du eventuelt gå for kombinasjonsringer. Med en månedsstein på hver ring, pluss inngravering kan disse lekre ringene til mor bæres alene eller sammen. Mamma kommer til å bli så glad!

 5. Spiselige gaver

  Gi mamma noen spiselige gaver på morsdagen, dette kan være frukt, sjokolade eller annen snacks hun setter pris på. Akkurat som blomster er gourmetgaver veldig fint alene, eller som en kombinasjon med andre gaver.

 6. Mor og barn-smykke

  La mamma bære med seg de hun er glad i, alltid! Velg et mor/datter-halskjede i sølv, gull eller rosegull som passer til både hudtonen og garderoben hennes. Velg mellom moderne eller tradisjonelle stiler, med edelstener, månedssteiner, diamanter eller enkle inskripsjoner. Uansett hvilken stil du velger, kommer hun til å bli veldig glad for denne gaven.

 7. Stilig termokopp

  Uansett om mamma er glad i kaffe eller te vil hun garantert sette pris på en termokopp. Termokopper er kanskje ikke en typisk gave på morsdagen, men den er veldig praktisk – og du kan også bruke den som en morsom innpakning til andre gaver, som et gavekort eller noen små sjokolader. Velg en termokopp i favorittfargen hennes og fyll den med noen morsomme smågaver.

 8. Infinity-halskjede

  Det nyeste smykket i den tradisjonelle Mammasmykke-kolleksjonen er en skikkelig hit! Hvis du vil overraske henne med noe ekstra, kan du kjøpe et Infinity-halskjede med eller uten tilbehør som inskripsjoner eller diamanter. Infinity-halskjeder formidler kjærlighet og ser fantastiske ut på, uansett hva slags stil eller garderobe man han. Se stiler i sterlingsølv, gull og rosegull. Det er så mye å velge mellom, så finn stilen som passer mammaen din.

 9. Infinity-armband
 10. Spadag

  Mamma fortjener det beste – spesielt på morsdagen. Gi henne et spagavekort så hun kan skjemme seg bort med en manikyr, pedikyr eller en avslappende massasje. Det kan hende at behandlingsstedet er stengt på morsdagen og at hun ikke kan få benyttet seg av det på selve dagen, men du kan lage en liten pakke med gavekortet og en hyggelig beskjed om at dere vil ha en koselig dag sammen hvor dere får slappet ordentlig av.

 11. Deilig lunsj på morsdagen

  Uansett om du velger å lage en deilig lunsj selv eller spise på favorittrestauranten hennes, vil mamma bli veldig glad for å kunne spise en hyggelig lunsj med de hun er glad i. Gi henne noe hun er glad i å drikke og by på andre retter hun setter pris på. Overrask henne med en liten gave eller to og hun vil følge seg som dagens dronning!

Uansett om du velger å gå for en tradisjonell gave på morsdagen eller noe litt mer utenom det vanlige, vil mamma bli utrolig glad og sette pris på det du gjør for henne.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt