Oppdag betydningen til månedssteinen for april

Diamanten: Betydningen og fargen til månedssteinen for april

Du vet sannsynligvis at diamant er blant verdens mest verdifulle edelstener. Det som kanskje overrasker deg, er at det er mange legender og fascinerende historier forbundet med denne vakre edelstenen. Egypterne dyrket diamanter som et symbol på solen, i tillegg som en representasjon av positive aspekter som mot, sannhet og makt.

Greker trodde også at diamanter hadde spesielle krefter, inkludert uovervinnelighet. Vi nevner noen av de mest fengslende historiene her. Diamanter er ikke det eneste du finner på mittnavnesmykke.com. Kolleksjonen vår med månedssteiner og personlige smykker er legendarisk!

Betydningen og historien til månedssteinen for april

Ordet «diamant» kommer fra det gamle greske ordet adamas, som betyr uendelig, riktig eller ubrytelig. Denne beskrivelsen av aprils månedsstein er en nøyaktig en: Diamanter er blant de hardeste stoffene som noensinne er oppdaget, faktisk er det, det eneste som kan merke en diamant, en annen diamant.

Dagens diamanter kommer fra en rekke kilder, inkludert Sør-Afrika, Russland, Australia, Canada og USA. Før de ble oppdaget i Brasil på 1700-tallet, ble alle diamanter utvunnet i India. Uansett hvor de kommer fra, antas det at alle diamanter er mellom to og tre milliarder år gamle!

Tidlige sanskrittekster henviser til diamanter og det samme gjør buddhistisk litteratur fra det 4. århundre f.Kr. I en kinesisk tekst fra 3. århundre f.Kr. henviser til en normal tro på at diamanter kunne avverge ondskap, når den bæres av en person. På samme måte trodde oldtidens hinduer at diamanter hadde makt til å beskytte den som bar de, mot skade.

Diamantlegender og helbredende bruk

Du vet sannsynligvis at fargen til månedssteinen for april er den kjølige, krystallklare, glitrende diamanten, og som ofte viser hele fargespekteret når de utsettes for forskjellige typer lys. Selv om hovedbetydningen til aprils månedsstein er «mot», finnes det også andre betydninger. Når du bruker et månedssteinhalskjede med en diamant, bærer du også symbolet på kjærlighet, styrke, rikdom og overflod.

Det krys av diamantlegender: Oldtidens grekere og romere trodde at diamanter hadde blir splittet fra fallende stjerner, eller at de var guds tårer. I romersk litteratur skjøt Amor med diamantspisser.

I middelalderen ble diamanter sett på som helbredende midler for en rekke lidelser, alt fra mareritt til hodepine og magesmerter. I krystallhelbredende økter som brukes den dag i dag, blir diamanter ofte brukt til rensing og balanse, så vel som for å manifestere positive, styrkende tanker og for å tiltrekke seg fysisk velstand.

Feire livshendelser med diamanter

Diamanter pryder forlovelses- og gifteringer, men disse fantastiske steinene er ikke begrenset til å bare feire romantikk. Ringer med månedssteiner for april er som regel mindre enn de fleste forlovelsesringer, men de gir en lignende glitrende effekt for å feire deg – en unik, enestående person. Familietre-halskjeder er også fantastiske, og de har ofte en månedsstein for hver måned som tilhører bursdagen til de i familien.

Husk at diamanter er et godt valg til alle! Du kan bruke disse steinene uansett når du er født, for eksempel kan du med diamanthalskjeder feire deg selv, med glitter og stas. Selvfølgelig er diamantsmykker en omtenksom gave til en venn eller et familiemedlem som er født i april, og ikke minst til en nybakt mamma!

Uansett om det er en gave til deg selv eller noen du er glad i, er diamanter den perfekte, minneverdige gaven til en bursdag eller en annen anledning.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt