Infinity ring: Spesiell ring med mange betydninger

Infinity ring: Spesiell ring med mange betydninger

I matematikk betyr “infinity” for alltid. Det grasiøse, flytende symbolet sett i mange av våre Mittnavnesmykke design har blitt brukt til å representere evig kjærlighet i flere tiår. Uten noen begynnelse eller slutt, tilbyr dette sideliggende åttetallet et glatt, elegant utseende og har rikelig med visuell appell. Men hva betyr egentlig infinity smykker, foruten en varende og kjærlig forening? Her er noen ideer.

Feire vennskap med en ring

Vennskap er et spesielt bånd som er verdt å feire Det tradisjonelle åttetallet symboliserer styrken og skjønnheten av vennskapet, og kan komme med navnene eller initialene deres, eller ord som har en spesiell betydning for dere begge. Enten de er en del av en intern spøk eller noe langt mer seriøst, er ordene dere bruker til å hedre vennskapet bare deres. En infinity ring i rosegullbelegg kan være perfekt å dele fordi den både er betydningsfull og trendy.

Familie er for alltid

Akkurat som disse spesielle vennene du får en gang i livet, deler familiemedlemmer et spesielt bånd. Du vil kanskje feire båndet med mamma, bestemor, bestefar, favoritt-tanten, eller søsteren din med en gullforgylt infinity ring. Kanskje er du en mamma eller tante som vil feire kjærligheten til en datter eller niese.

Ingen ting sier for alltid som en infinity-ring

Sist (men selvfølgelig ikke minst), er denne varige stilen perfekt til en løfte-ring, eller som en ring for å feire et jubileum med den du elsker. Takket være dagens teknikker, kan du gjøre ringen personlig med spesielle datoer, dumme kallenavn, og andre hemmeligheter gravert på innsiden av båndet. Akkurat som symbolet på ringen, er mulighetene for å uttrykke følelsene dine endeløse!

Den spesifikke betydningen til ringen ligger mellom personen som gir det og personen som bruker den. Med så mange stiler og detaljer å velge mellom, er alternativene virkelig uendelige.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt