Sex and the City 20-årsjubileum: Hvordan vil du feire?

Sex and the City 20-årsjubileum: Hvordan vil du feire?

Carrie Bradshaw og crewet har holdt på en lang, lang stund: Siden 1998, for å være presis. I år feirer Sex and the City 20-årsjubileet og fokuserer på alt fra favorittantrekk til kosmos, til TV-maraton delt med like entusiastiske venninner. Vi feirer det på vår egen måte: Du har gjettet det! Det klassiske navnesmykket inntar hovedscenen. En favoritt selv før SJP gjorde det berømt, dette kurvede, feminine smykket ser utrolig ut. Carrie Bradshaw brukte det til alt, og det kan du og dine venninner også gjøre.

Historien bak Carrie Bradshaw i Sex and the City

I tilfelle du ikke visste historien bak Carrie Bradshaws navnesmykke , her er den: Hun fant det på handletur - selvfølgelig sammen med bestevenninnene sine - og så på det som et symbol på de beste dagene som singel kvinne i New York City. Selv om hun sa at “det koster omtrent ingenting”, var hun helt knust da hun mistet det i Paris, og overlykkelig da hun senere fant det i gjemt i vesken sin. Sarah Jessica Parker har fremdeles smykket! På New York magazines Vulture Festival, sa hun at smykket er et av hennes mest verdifulle eiendeler, og at det minner henne om tiden hun spilte Carrie, sammen med bestevenninnene Charlotte, Miranda og Samantha.

Denne stilen er selvfølgelig en absolutt klassiker i 14K massivt gull eller 18K gullbelegg, perfekt for å hedre en av de best kjente SATC-karakterene. Samtidig har vi noen flere alternativ du kan velge mellom. Dette lille smykket med navneplate er perfekt for deg som foretrekker et diskret utseende, mens utgaven med dobbel tykkelse har et mye freidigere uttrykk.

Velg mellom sterlingsølv, rosegullbelegg og Swarovski-krystallaksenter og nyt denne oppdaterte utgaven av en klassiker, kombinert med din unike smak. De er like vakre som originalen, men moderne stil som fremhever din lille svarte kjole, eller andre plagg du bruker neste gang du er ute med vennene dine.

Om du unner deg selv eller bestevennen din noe fint, så er personlige smykker en fantastisk erklæring som ærer det spesielle båndet i tidløse vennskap. Selv om livet ditt kanskje ikke er like dramatisk som Carries liv, mener vi det er verdt å feire - kanskje ved å se favorittepisoden av Sex and the City sammen!Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt