Brukergenerert innhold (UGC) Kjøpsbetingelser

Ved å sende inn din godkjenning til å bruke dine brukergenerert innhold ( "UGC") ved MittNavneSmykke.com, godtar du følgende vilkår:

Du gir MittNavneSmykke.com og relaterte nettsteder (samlet, " MittNavneSmykke Nettsider") en ikke-eksklusiv, evigvarende, royalty-fri, fullt betalt lisens til å gjøre bruk av og distribuere UGC som ble forsettlig levert eller godkjent av deg for MittNavneSmykke.com Nettsider bruk, samt ditt navn og fremstilling der (hvis noen) og den personlige informasjonen du oppgir på eller i forbindelse med dette (samlet kalt "Godkjent UGC"). Den Godkjent UGC og eller deler av det, skal være bruk og distribuere på noen av MittNavneSmykke Nettsider sine mediekanaler (inkludert, men ikke begrenset til: Nettsted, Mobile, Youtube, etc...) og MittNavneSmykke Nettsider reklame kanaler (inkludert men ikke begrenset til: Facebook, Instagram, Google, Pinterest, nyhetsbrev, utskrift materiale, magasiner etc...). Godkjent UGC eller andre deler av det, kan anvendes for ubegrenset antall ganger over hele verden.

Du erkjenner og samtykker i at du ikke skal ha rett til å ta del i eventuelle inntekter som de MittNavneSmykke Nettsider kan eller ikke kan tjene eller generere gjennom sin bruk av din Godkjent UGC. MittNavneSmykke Nettsider skal ha rett til å redigere og rett til å øke, redusere og endre den totale filstørrelsen for Godkjent UGC. Du gir herved avkall noen rett til innsyn eller godkjenning av Godkjent UGC som brukes og distribueres av MittNavneSmykke Nettsider.

Du bekrefter og garanterer at din Godkjent UGC er ditt orginale materiale, og at du har sikret seg alle rettigheter, utgivelser og tillatelser som er nødvendige for MyNameNecklace Nettsteder til bruk og distribusjon av Godkjent UGC. Du godtar, bekrefter og garanterer at enten du godkjenne bruken av ditt eget brukergenerert innhold, eller at du godkjenner bruken av ditt brukergenerert innhold til en annen bruker med alle nødvendige tillatelser og samtykker til slik fra annen bruker og / eller foreldre / foresatte som gjelder. Du alene er ansvarlig for materiale du godkjenner. Du samtykker til ikke å godkjenne bruken av noen injurierende, ærekrenkende, fornærmende, uanstendig, pornografisk, truende eller ulovlig materiale.


Sikkerhetskopiering UGC

Du bør aldri la en kopi av noen av dine Godkjent UGCs på en MittNavneSmykke.com Nettsider fungere som ditt eneste eksemplar av materialet. Du bør opprettholde dine egne kopier av alt materiale, slik at i tilfelle av tapte data som påvirker MittNavneSmykke.com nettsteder og tjenester, vil du ikke miste Godkjente UGCs. Du bør ikke inkludere noen konfidensielle materialer som en del av dine Godkjente UGCs.


Fritak, Utslipp og Erstatning

Du erkjenner at MittNavneSmykke Nettsider vil stole på de ovennevnte vilkår og betingelser, og du herved rett til å hevde krav av noen art mot noen part i forbindelse med utøvelse av de rettigheter og tillatelser gitt herunder. Du godtar å beskytte, forsvare og holde de MittNavneSmykke Nettsider fra enhver og alle krav som stammer fra deres bruk og distribusjon av Godkjent UGC som er tillatt.


Forbehold av rettigheter

MittNavneSmykke Nettsider forbeholder seg retten til å offentliggjøre informasjon som MittNavneSmykke Nettsider mener er nødvendig for å oppfylle enhver lov, forskrift eller krav fra myndighetene, eller å avvise innlegg eller fjerne enhver opplysning eller materiale, delvis eller delvis.

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst, og du aksepterer å overholde den nyeste versjonen av disse vilkårene for bruk hver gang du viser og sende innhold til MittNavneSmykke Nettsider.

Du bør ikke sende oss din godkjenning til å bruke UGC hvis du ikke er enig i alle vilkårene og betingelsene.Copyright © 2010-2019 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt