Endre bestilling

Hvordan kan jeg endre min leveringsadresse?

For å endre din adresse, før en bestilling er sendt, vennligst kontakt oss med korrekt ny leveingsinformasjon, slik at vi kan oppdatere din leveringsadresse i systemet:

  • Gateadresse med gatenr
  • Poststed
  • Postnr
  • Land.

Vi kan endre leveringsadresse frem til din bestilling er sendt til våres distribusjonssenter, hvor det gjøres klart for sending.

Hvordan kan jeg gjøre endringer på min bestilling hos MYKA?

Hvis du allerede har lagt inn din bestilling, men valgt feil produkt eller ønsker å endre bestillingsdetaljer, vennligst kontakt Kundeservice.

Vennligst merk at endringer i en bestilling vil påvirke og forlenge leveringstiden. Endringer gjort i en bestillingen før den er sendt, vil gjøres uten tillegg i prisen. Dersom produktet er ferdig produsert og/eller sendt fra oss, vil en endringer medføre 30% endringsavgift. Om du endrer til et annet produkt, og det er en prisforskjell, vil vi sende en betalingsforespørsel eller refusjon, tilsvarende.

Gull / Diamant produktet

Endringer som gjøres etter at produksjon har startet på gull og diamantprodukter, kan medføre 30% endringsavgift.

 

For å unngå at bestillingen kommer senere enn antatt, fraråder vi at du gjør endringer, spesielt før populære nasjonale arrangementer og helligdager, som morsdag og jul.

Hvordan endrer jeg inskripsjon, etter at jeg har lagt inn bestillingen?

Om du allerede har lagt inn din bestilling, men valgt feil produkt eller ønsker å endre personaliseringsdetaljer, vennligst ta kontakt med våres kundeservice.

Vi vil mer glede hjelpe deg å endre din bestilling, uten ekstra kostnader, så lenge bestillingen ikke er sendt.

Jeg har betalt via PayPal, og jeg kan ikke se hvor jeg skal fylle inn min leveringsadresse
Om du har lagt inn din bestilling via PayPal, vil vi motta din leveringsadresse fra PayPal. Vennligst kontroller at den er korrekt. Om du ønsker å endre din leveringsadresse, vennligst kontakt kundeservice. Kontakt oss vennligst oppgi ditt ordre nr. og din nye leverinsadresse.

Vi kan endre leveringsadressen din frem til din bestilling er sendt til vårt distribusjonssenter, hvor vi med varsomhet pakker dine personlige smykker for levering.
Hvordan endrer jeg størrelsen / lengden på mine smykker?
Hvis bestillingen din fortsatt er i produksjon, og du vil endre lengden på kjedet, vennligst kontakte oss med riktig kjedelengde, og vi vil gjøre endringen for deg, så sant det fortsatt er mulig.
Min leveringsadresse på leveringsbekreftelsen er feil, hva skal jeg gjøre?

Det er fort gjort å overse noen detaljer når man blir ivrig i bestillingsprosessen. Det kan vi forstå ;)

Men, ikke bekymre deg, vi kan vanligvis ordne dette for deg.

Om du har glemt husnr. / leilighetsnummer, eller hvis det er en liten skrivefeil i adressen, vil bestillingen trolig komme tilbake til oss. Når vi mottar forsendelse i retur, kan vi enkelt oppdatere leveringsadressen for deg og sende den på nytt. Vær så snill å kontakte oss med følgende detaljer:

  • Ditt fulle navn OG gatenavn med husnr. og evt. leilighetsnr.
  • Poststed
  • Postnr.
  • Land

Har du bestilt med DHL kan du kontakte DHL kundeservice, for å endre leveringsadressen.

Dessverre, så hender det at forsendelser blir borte med posten, og blir ikke returnert til oss. Skulle dette skjer, vennligst kontakt oss så vil vi hjelpe deg så godt vi kan.

Hvordan legger jeg til flere produktet til min eksisterende bestilling?

Kanskje du fant enda ett flott smykke du bare må ha, etter at du allerede hadde lagt inn din bestilling. Vi forstår det.

For våres kunders sikkerhet får ikke våre kundebehandlere lov til å legge til varer på en eksisterende bestillinger. For å legge til et produkt må du legge inn en ny ordre, men kan med glede sende dine bestillinger sammen i en forsendelse.

Alt du trenger å gjøre er legge til en kommentar i kommentarfeltet nederst i handlekurven Vennligst send denne bestillingen med ... og skriv inn din tidligere bestillingsnr. Vi vil se denne kommentaren og oppdatere bestillingen for deg.

Vær oppmerksom på at ved å sende begge ordre sammen, vil din forventede leveringstid bli forsinket avhengig av bestillingsdato og leveringsmetode.

Hvilke garanti tilbyr MYKA?

MYKA selger bare smykker av høyeste kvalitet.

Standard garanti

Fra og med 22. januar 2023 vil alle materialer (gull, diamantstykker, sølv, gullbelagte og rosegullbelagte gjenstander) ha 2 års garanti

Vær oppmerksom på at garantien ikke dekker tapte/mistet eller stjålne smykker.

Plan for smykkepleie

Du har også muligheten til å kjøpe vår Plan for smykkepleie. Den lar deg beskytte smykkene du elsker og nyte gratis retur, reparasjoner eller erstatninger, eksklusive rabatter og en sømløs kundeservice som lar deg bære smykkene våre med selvtillit og trygghet.