Betalings- og tilbudsinformasjon

Min rabattkode virker ikke

 Hvis du har problemer med å innløse kupongen din, har du kanskje angitt feil kupongkode eller koden din kan ha utløpt. Sørg for at du skriver kampanjekoden på den nøyaktige måten den ble gitt, uten mellomrom.

Hvis kampanjekoden din fortsatt ikke fungerer, vennligst kontakk oss og en av våres medarbeidere vil hjelpe deg.

Kan jeg bruke flere rabattkoder på min bestilling hos MYKA?

Bare én kampanjekode, kupong eller gratis gave kan brukes per kjøp.

Jeg ser at min konto har blitt belastet dobbelt for betalingen av bestillingen?

Hvis dette skjer, vennligst sjekk e-postkontoen din for å se om du mottok to ordrebekreftelser med to bestillingsnummer. Vi har opplevd at kunder ved feil legger inn to bestillinger.
Vi vil gjerne gi refusjon for en bestilling hvis dette er tilfelle. Vennligst send en epost til kundeservice med et skjermbilde av kontoutskriften, slik at vi kan sortere dette ut for deg.

Hvis du ser ordene PENDING eller VENTER PÅ GODKJENNING på kontoutskriften, vennligst tillat opptil tre vrikedager for denne avgiften skal slettes / belløpet justeres og blir korrekt.

Jeg har en PayPal-konto, men jeg kan ikke fullføre betalingen

Hvis du ikke klarer å fullføre betalingen din via PayPal, vennligst kontakt oss med dine ordre detaljer. Vi sender gjerne en e-post med en PayPal bertalingslenke for å fullføre betalingen og behandle bestillingen din.

Hvordan legger jeg inn min rabattkode hos MYKA?

Abonnenter på vår e-postliste og andre lojale kunder som følger oss på sosiale medier mottar ofte rabattkuponger. For å innløse kupongen, klikk på "kupongkode" under varene dine i handlekurven.

Skriv inn koden din, og klikk deretter LEGG TIL for å trekke rabatt fra totalprisen.

Vennligst merk at du kan bruke kupongkoden kun en gang, og man kan ikke bruke flere koder på en bestilling.

Jeg mottok en melding om at min 'Betaling ikke gikk gjennom', hva skal jeg gjøre?

Hvis du mottar en melding om at betalingen ikke gikk gjennom, vennligst sjekk fakturerings- og personlig informasjon for å bekrefte at kredittkortnummeret du skrev inn, er riktig. Om du valgte Klarna, kan det være at du har lagt inn feil personnr. eller lagt til mellomrom i eller etter.

Hvis alle detaljer er riktige, vennligst prøv å betale via PayPal. Ikke bekymre deg, du trenger ikke å være registrert medlem av PayPal for å kunne bruke tjenestene deres.

Du kan også bruke et annet kredittkort eller bare prøve å gjennomføre betalingen igjen, noen få timer etter ditt første forsøk.

Hvordan finner jeg min betaling på min konto

Når bestillingen din er bekreftet og godkjent, vil du kunne se belastningen på din konto.

Du finner betalingen under navnet "Jewelry Website / MYKA".

Tilbud og kampanjer

Gjennom året feirer vi nasjonale helligdager og arrangementer med spesialtilbud og salg på alle våres produkter, inkludert morsdag, Valentines, farsdag, og sist men absolutt ikke minst ... jul! Vi føler oss æret for å få lov til å markere viktige jubeller og kan ta del i din glede. Av denne grunn, er det veldig viktig å kontrollere at du har valgt korrekt fraktmetode for din bestilling, så du vet at den er forventet i tide.

Vi belønner også våre lojale nyhetsbrev abonnenter, samt Facebook og Instagram følgere, med spesielle fordeler ved siden av kampanjer i nettbutikken. Lojalitetspromoteringer kan vanligvis hevdes med en kupongkode.

Hva er MYKA butikk-kreditt?

Butikk-kreditt fungerer som en betalingsmåte som kan brukes til å kjøpe smykker fra MYKA-nettstedet.

Hvordan beregnes MYKA butikk-kreditt?

Hvis du er kvalifisert for butikk-kreditt, vil hele beløpet for det opprinnelige kjøpet bli utstedt som kreditt som kan løses inn på nettstedet vårt.

Kan jeg overføre MYKA butikk-kreditten min til familie og venner?

Du kan ikke overføre butikk-kreditten din til andre.

Hvor lenge varer min butikk-kreditt?

Din butikk-kreditt varer i 1 år fra den dato da du fikk din kupongkode.

Hvordan bruker jeg MYKA butikk-kreditt?

For å bruke butikkkreditten din, må du bruke butikk-kredittkoden du mottok på betalingssiden under "butikk-kreditt".

  • Hvis butikk-kreditten din dekker hele eller deler av bestillingsprisen, vil beløpet bli trukket fra saldoen din.
  • Hvis butikk-kreditten din ikke dekker hele prisen på bestillingen, kan du bruke en av våre aksepterte betalingsmåter for den gjenværende saldoen.