I dette sammen: Vi er åpne som normalt. Se mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Tre ringer med navn i 10K gult gull
Tre ringer med navn i 10K gult gull Tre ringer med navn i 10K gult gull - 1 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 2 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 3 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 4 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 5 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 6
x
Tre ringer med navn i 10K gult gull Tre ringer med navn i 10K gult gull - 1 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 2 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 3 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 4 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 5 Tre ringer med navn i 10K gult gull - 6
GRATIS LEVERING

Tre ringer med navn i 10K gult gull

Vår Pris:
1,999 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Velg materiale:
Første inskripsjon (Maksimum 10 bokstaver):
Andre inskripsjon (Maksimum 10 bokstaver):
Tredje inskripsjon (Maksimum 10 bokstaver):
Tilleggsgaranti
Velg ringstørrelse:Se guiden vår for ringstørrelser
This product is out of stock

Elsker mamma gullsmykker? Hvis hun gjør det, kommer hun til å elske tre ringer med navn i 10K gull! Dette lekre designet er elegant, sofistikert og meningsfylt. Personliggjør det med ditt valg av tre navn for å minne henne på de hun er glad i, eller kanskje en trio av betydningsfulle ord som inspirere. Kjedet har også et har en nedre ring som er delt inn i tre ringer, noe som gir illusjonen om at det er tre ringer som passer perfekt til hverandre. Halskjedet kommer nok til å bli en favoritt, er det er laget i 10K gult gull. Du skal heller ikke se bort i fra at det også kan bli et samtaleemne! Ta en titt på kolleksjonen vår for enda flere personlige ringer, inkludert dette halskjedet i enten 18k gullbelegg, 18k rosegullbelegg eller sterlingsølv.

HVORDAN DU MÅLER RINGSTØRRELSEN DIN

Når du bestiller din første ring, må du først vite hvordan du finner ringstørrelsen din.

Hvis du trenger hjelp til å finne din nøyaktige ringstørrelse, kan du bruke vår veiledning for ringstørrelser.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:109-05-1709-20
Materiale:10k solid gull
Modell:Mors Kolleksjoner
Bredde:0.65mm
Tykkelse:12.30mm
Målinger:0.65mm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 20/07/2020 - 23/07/2020
Haster levering
Leveringstid: 19/07/2020 - 20/07/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 14/07/2020 - 16/07/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Tre ringer med navn i sølv

Tre ringer med navn i sølv

879 kr
Tre ringer med navn i gullbelegg

Tre ringer med navn i gullbelegg

979 kr
Halskjede med bokstavanheng i 10 karat gull

Halskjede med bokstavanheng i 10 karat gull

2,709 kr
Russiske ring-halskjede med gravering i 10K gull

Russiske ring-halskjede med gravering i 10K gull

2,999 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt