Vi står sammen: Vi er åpne som normalt. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål
Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål - 1 Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål - 2 Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål - 3
x
Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål - 1 Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål - 2 Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål - 3
GRATIS LEVERING

Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål

Vår Pris:
779 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Velg materiale:
Vennligst skriv inskripsjon:
(Maksimum 10 tegn)
Velg kjedelengde:

Subtile detaljer gjør vårt Armbånd til menn med gravering i rustfritt stål til et fantastisk alternativ! Dette slitesterke ID-armbåndet har en komfortabel kjede med attraktive H-formede lenker. Navneplaten har plass til en enkel inskripsjon, som vi gjengir i en skarp, tradisjonell skrifttype med store bokstaver. Armbåndet er laget med rustfritt stål og er designet for et fantastisk utseende og allsidighet. Det har:

  • Glatt lenkekjede
  • Justerbar størrelse fra 2,87” til 9,05”
  • Skrifttype med store bokstaver
  • Én inskripsjon

Hvorfor han kommer til å elske det:

Dette armbåndet føles fantastisk ut på håndleddet, og er en konstant påminnelse om hva som betyr mest. Enten du har lagt til navnet hans, initialene dine, eller et ord som oppsummerer filosofien hans, vil han sette pris på omtenksomheten din hver gang han tar det på.

Flere alternativer:

Herrearmbånd med gravering er utrolige gaver for farsdagen og andre viktige anledninger, og de er perfekte som gaver du gir “bare fordi"! Se vår kolleksjon for flere alternativer: Det er noe for alle.

Vis mer Vis mindre
Kun store bokstaver.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-03-1443-11
Materiale:Rustfritt stål
Modell:Herrekolleksjon
Tykkelse:5.20mm
Målinger:20.50mm x 14.51mm
Kjedestil:Kjedelenke
Kjedelengde:Regulerbar - 20cm - 23cm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Levering innen 17/06/2020
Haster levering
Levering innen 11/06/2020
Ekspress levering
Levering innen 10/06/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
ID armbånd for menn i sølv

ID armbånd for menn i sølv

799 kr
ID-armbånd i rustfritt stål til menn

ID-armbånd i rustfritt stål til menn

599 kr
Herrearmbånd i rustfritt stål

Herrearmbånd i rustfritt stål

669 kr
ID-armbånd for menn i rustfritt stål

ID-armbånd for menn i rustfritt stål

719 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt