I dette sammen: Vi er åpne som normalt. Se mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv
Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv - 1 Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv - 2
x
Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv - 1 Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv - 2
GRATIS LEVERING

Hjertesmykke med bokstav og perle i sølv

Vår Pris:
379 kr
5 ut av 5 (1)
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Velg materiale:
Velg initial:
Velg perle farge:
Kjedelengde:Størrelsesguide
 35 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 50 cm
 • 55 cm

Du kan velge perler fra listen nedenfor: Pearls Colors
Bokstavsmykker er den perfekte gaven til brudepikene dine – og dette romantiske hjertesmykke med bokstav og perle i sølv blir garantert satt pris på. Begynn med å personliggjøre det med en bokstav og deretter legger du til en perle i sølv, hvitt, fersken eller lilla. Du kan gjøre alle halskjedene like eller du kan velge forskjellige farge på perlene, for å tilpasse den de forskjellige brudepikene dine. Uansett hvordan du velger å lage det, vil dette personlige smykket være perfekt på den store dagen – og det passer til en rekke kjoler og fargevalg. Halskjedet er laget i sterlingsølv og det henger på et lekkert dronningkjede. Halskjedet er også tilgjengelig i 18K gullforgyldt eller 18k roseforgyldt. Se smykker med bokstav i kolleksjonen vår for flere ideer til brudepikene dine.
Klikk her for å se vår guide til kjedelengder.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-01-1767-02
Materiale:0.925 sterlingsølv
Modell:Bokstavsmykker
Tykkelse:0.7mm
Målinger:10.65mm x 9.94mm
Kjedestil:Dronningkjede
Kjedelengde:35 cm, 40 cm, 45 cm , 50 cm, 55 cm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 18/07/2020 - 21/07/2020
Haster levering
Leveringstid: 15/07/2020 - 16/07/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 12/07/2020 - 14/07/2020
 • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
 • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Mammasmykke med bokstavanheng i sølv

Mammasmykke med bokstavanheng i sølv

499 kr
Bokstavsmykke med initial i kursiv skifttype i sølv

Bokstavsmykke med initial i kursiv skifttype i sølv

359 kr
Smykke med bokstavanheng og fødselsstein i sølv

Smykke med bokstavanheng og fødselsstein i sølv

459 kr
Vertikalt evighetssmykke med bokstavanheng i sølv

Vertikalt evighetssmykke med bokstavanheng i sølv

409 kr
Våre Kunders Anmeldelser
|
Bodø
Mai 2019
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt