COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Armbånd med bokstav i sterlingsølv
Armbånd med bokstav i sterlingsølv Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 1 Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 2 Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 3 Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 4
x
Armbånd med bokstav i sterlingsølv Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 1 Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 2 Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 3 Armbånd med bokstav i sterlingsølv - 4
GRATIS LEVERING

Armbånd med bokstav i sterlingsølv

Vår Pris:
559 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Legg til bokstaver?
Velg første bokstav:
Velg andre bokstav:
This product is out of stock

Din uanstrengte stil! Vårt armbånd med bokstav i sterlingsølv er et fantastisk tillegg til smykkeskrinet - og er så vakkert at du vil bruke det så ofte du kan. Nydelig alene og morsomt sammen med andre armbånd i sølv, gull og rosegull. Dette allsidige armbåndet med bokstav gir et snev av bevegelse. Cubic zirconia-lenker gir den perfekte mengden glitter. Dette armbåndet med bokstavanheng kommer med et justerbart rolokjede for et vakkert utseende og en komfortabel passform. Laget med sterlingsølv, med plass til opptil to initialer i store, fete bokstaver, er det perfekt til å feire venner, partnere, familiemedlemmer eller kjæledyr som du elsker. Uansett hvordan du tilpasser det er utseendet svært attraktivt og betydningen sentimental. Vi inviterer deg til å besøke samlingen vår, hvor du vil finne mange flere personlige armbånd å velge mellom.
Alla bokstäver är versaler.
Klikk her for å se vår guide til kjedelengder.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-03-1948-04
Materiale:Sterling Sølv 925
Modell:Bokstav Kolleksjoner
Tykkelse:0.7mm
Målinger:7mm
Kjedestil:Ärtlänkskedjan
Kjedelengde:16.5 cm - 19 cm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 25/08/2020 - 28/08/2020
Standard levering
Leveringstid: 14/08/2020 - 17/08/2020
Haster levering
Leveringstid: 17/08/2020 - 18/08/2020
Haster levering
Leveringstid: 11/08/2020 - 12/08/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 08/08/2020 - 10/08/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Bestemorsmykke gullforgylt

Bestemorsmykke gullforgylt

1,190 kr819 kr
Familiesmykket med månedsstein i gullbelegg

Familiesmykket med månedsstein i gullbelegg

799 kr
3D-gravert Gullforgylt Stavsmykke

3D-gravert Gullforgylt Stavsmykke

1,150 kr799 kr
Familiesmykke med navneanheng og blad i gull vermeil

Familiesmykke med navneanheng og blad i gull vermeil

1,259 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt