I dette sammen: Vi er åpne som normalt. Se mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Hjertesmykke i roseforgylt sølv
Hjertesmykke i roseforgylt sølv Hjertesmykke i roseforgylt sølv - 1 Hjertesmykke i roseforgylt sølv - 2 Hjertesmykke i roseforgylt sølv - 3
x
Hjertesmykke i roseforgylt sølv Hjertesmykke i roseforgylt sølv - 1 Hjertesmykke i roseforgylt sølv - 2 Hjertesmykke i roseforgylt sølv - 3
GRATIS LEVERING

Hjertesmykke i roseforgylt sølv

Vår Pris:
679 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Velg materiale:
Første linje: (valgfri, maksimum 10 bokstaver)
Andre linje: (valgfri, maksimum 10 bokstaver)
Tredje linje: (valgfri, maksimum 7 bokstaver)
Vil du ha gravering på baksiden?
Kjedelengde:Størrelsesguide
Tilleggsgaranti

Unn henne et graverte smykker som lyser akkurat som din kjærlighet, vårt: Hjertesmykke i roseforgylt sølv! Gjør den unik ved å tilpasse fronten med hver av dine første initialer og et spesielt jubileum. Du kan la baksiden være blank, eller du kan også ha den personlig med en spesiell inskripsjon. Når du bestemmer deg for hvordan du vil tilpasse dette unike hjerteformede anhenget, vil våre dyktige håndverkere personalisere det nøye, akkurat som bestilt. Dette vakre halskjedet er den perfekte gaven til Valentinsdagen, en merkedag eller enhver annen anledning som krever noe ekstraordinært. Den er laget med 18k Rose gullbelagt sterlingsølv (0,925). Anhenget kommer med et matchende Rose gullbelagt ankerkjede. Du finner flere smykke med gravering for å feire din kjærlighet i samlingen vår, inkludert denne tilpassede stilen i valget av 18k gullbelagt eller sterlingsølv.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-01-2221-21
Materiale:18k roseforgylt sterlingsølv 0.925
Modell:Kjærlighet Kolleksjoner
Tykkelse:1.1mm
Målinger:21.5mm x 20mm
Kjedestil:Ankerkjede
Kjedelengde:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 13/07/2020 - 16/07/2020
Haster levering
Leveringstid: 12/07/2020 - 13/07/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 07/07/2020 - 09/07/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Forgylt halssmykke med dobbelthjerte

Forgylt halssmykke med dobbelthjerte

999 kr
Halskjede med to hjerter og diamanter i gullbelegg

Halskjede med to hjerter og diamanter i gullbelegg

1,399 kr
Bokstavsmykke med hjerter i gullforgylt

Bokstavsmykke med hjerter i gullforgylt

549 kr
Hjertesmykke i gullforgylt sølv

Hjertesmykke i gullforgylt sølv

679 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt