COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv
Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv - 1 Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv - 2 Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv - 3
x
Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv - 1 Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv - 2 Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv - 3
GRATIS LEVERING

Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv

Vår Pris:
649 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Velg materiale:
Skriv babyens navn: (maksimum 10 tegn)
Babyens vekt: (maksimum 4 tegn)
Vektmetrisk
Babyens høyde: (maksimum 4 tegn)
Høydemetrik:
Fødselsdato: (maksimum 10 tegn)
Dag:
Fødselsstime: (maksimum 7 tegn)

Småbarns foreldre elsker vår Personlig baby nøkkelring med gravering i sølv! Perfekt for en ny mor eller til og med for en ny far. Denne fantastiske nøkkelringen tilbyr en søt baby med gravering, sammen med babyens navn, vekt, høyde og fødselsdato. Vi inkluderer til og med nurkets ankomsttid! Denne fantastiske detaljerte nøkkelringen er laget i sterling sølv. Den har:

  • Barnets navn
  • Vekt
  • Lengde
  • Fødsels- dato og klokkeslett

HVORFOR DE VIL ELSKE DET:

Denne nøkkelringen er en fantastisk påminnelse om et spesielt øyeblikk i tid, og den er allsidig nok for enhver forelder eller til og med en besteforelder! Den slitesterke ringen holder nøkler sikkert, og den er unik, som betyr mindre risiko for feil plassering av nøkler.

flere VALG:

Denne bedårende nøkkelringen er også tilgjengelig i 18 k gullbelegg. Finnes i fødselsgave smykke kolleksjonen og nøkkelring med navn kolleksjonen.

Vis mer Vis mindre
Den første bokstaven er en blokkbokstav.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-15-2558-04
Materiale:0.925 sterlingsølv
Modell:Morskolleksjon
Tykkelse:0.9mm
Målinger:30.5mm x 33.5mm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 19/07/2020 - 22/07/2020
Haster levering
Leveringstid: 16/07/2020 - 17/07/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 13/07/2020 - 15/07/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Bestemorsmykke  gullforgylt

Bestemorsmykke gullforgylt

1,190 kr819 kr
Familiesmykket med månedsstein i gullbelegg

Familiesmykket med månedsstein i gullbelegg

799 kr
3D-gravert Gullforgylt Stavsmykke

3D-gravert Gullforgylt Stavsmykke

1,150 kr799 kr
Familiesmykke med navneanheng og blad i gull vermeil

Familiesmykke med navneanheng og blad i gull vermeil

1,259 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt