COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Pappa ring med gravering på innsiden i sølv
Pappa ring med gravering på innsiden i sølv Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 1 Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 2 Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 3 Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 4
x
Pappa ring med gravering på innsiden i sølv Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 1 Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 2 Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 3 Pappa ring med gravering på innsiden i sølv - 4
GRATIS LEVERING

Pappa ring med gravering på innsiden i sølv

Vår Pris:
749 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Velg materiale:
Indre inskripsjon (maksimum 18 tegn):
Velg Ringstørrelse

Gratis størrelse innen 45 dager etter levering
This product is out of stock

La ham få vite hvor mye han betyr for deg med vår Pappa ring med gravering på innsiden i sølv! Dette utrolig detaljerte smykke inneholder ordet "pappa" inngravert på forsiden, med en fet skrift i store bokstaver. Inni ringen er din personlige beskjed bare for ham, i en vakker kursiv skrift. Denne ringen er laget med sterling sølv. Den har:

  • "Pappa" skrevet på forsiden av ringen
  • Gravering på innsiden
  • Attraktiv kursiv skrift
  • Bred, behagelig ring

HVORFOR PAPPA VIL ELSKE DET:

Din omtenksomhet betyr verden for ham, og denne ringen er en stadig nærværende påminnelse om båndet dere deler. Han vil glede seg over å vise det frem!

flere VALG:

Denne ringen er også tilgjengelig i 18k gullbelagt. Husk å se kolleksjonen vår, hvor du finner flere herre ringer med gravering.

Vis mer Vis mindre
Den første bokstaven er en stor bokstav.
Hvis du trenger hjelp til å finne din nøyaktige ringstørrelse, kan du bruke vår veiledning for ringstørrelser.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-05-2553-04
Materiale:0.925 sterlingsølv
Modell:Herrekolleksjon
Bredde:7.2mm
Tykkelse:2.5mm
Målinger:7.2mm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 19/07/2020 - 22/07/2020
Haster levering
Leveringstid: 16/07/2020 - 17/07/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 13/07/2020 - 15/07/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Personlig nøkkelring med babyføtter

Personlig nøkkelring med babyføtter

529 kr
Personlig nøkkelring med barnecharms

Personlig nøkkelring med barnecharms

499 kr
Smykke med personlig gravering i sterlingsølv

Smykke med personlig gravering i sterlingsølv

469 kr
Smykke med inngravering

Smykke med inngravering

429 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt