COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Smal armring for menn i rustfritt stål
Smal armring for menn i rustfritt stål Smal armring for menn i rustfritt stål - 1 Smal armring for menn i rustfritt stål - 2
x
Smal armring for menn i rustfritt stål Smal armring for menn i rustfritt stål - 1 Smal armring for menn i rustfritt stål - 2
GRATIS LEVERING

Smal armring for menn i rustfritt stål

Vår Pris:
649 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Velg materiale:
Innskrift fremside (maksimum 14 tegn):
Legg tilbake gravering?

Smal armring for menn i rustfritt stål er stilig og allsidig, og passer til alt han har på seg. Dette armbåndet er fantastisk balansert takket være arkitektonisk inspirert utforming. Den flate overflaten har en inskripsjon, og en andre inskripsjon er skjult på armbåndets indre side. Dette armbåndet er laget av rustfritt stål. Den har:

  • Allsidig design med åpen bangle
  • Gravering forsiden og innsiden

HVORFOR HAN VIL ELSKE DET:

Ambåndet er veldig enkelt å ta på, og det passer med alt han vil ha på seg. Ikke bare er det et flott tilbehør, det er også en meningsfull måte å feire forholdet ditt, minne ham på familien eller gi inspirasjon. Takket være dine spesielle detaljer, er dette armbåndet unikt - og han vil elske at det ble laget med tanke på ham.

flere VALG:

Sørg for å ta en titt på kolleksjonen vår, der du finner herrearmbånd inkludert dette elegante designet i 18k gullbelagt.

Vis mer Vis mindre
Vi vil tilpasse nøyaktig til det som er skrevet i bestillingen. Vennligst dobbeltsjekk din stavemåte og formattering.
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-03-2327-11
Materiale:Rustfritt Stål
Modell:Herrekolleksjon
Tykkelse:2.8mm
Målinger:65.15mm
Kjedestil:Mansjett
Kjedelengde:67 mm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 18/07/2020 - 21/07/2020
Haster levering
Leveringstid: 15/07/2020 - 16/07/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 12/07/2020 - 14/07/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Gravert lærarmbånd til menn i rustfritt stål

Gravert lærarmbånd til menn i rustfritt stål

1,150 kr799 kr
Herrearmbånd i flettet lær med små tilpassede charms i sølv

Herrearmbånd i flettet lær med små tilpassede charms i sølv

849 kr
Herre armbånd med koordinater i sølv

Herre armbånd med koordinater i sølv

799 kr
Sort lærarmbånd for menn med gravering i gullbelagt

Sort lærarmbånd for menn med gravering i gullbelagt

899 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt