COVID-19 Oppdatering. Les mer
Til våre kjære kunder,
For å sikre velferden for Mitt Navnesmykke-samfunnet ønsker vi å kontakte deg direkte og informere om hva vi gjør videre når når det gjelder Coronaviruset (COVID-19).

Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er avgjørende for alt vi gjør. Som sådan blir alle våre kontorer og fabrikker rengjort og desinfisert regelmessig. Alle ansatte følger WHO anbefalt håndvask- og hygienepraksis. Vi følger nøye med på situasjonen etter hvert som den utvikler seg og gjør justeringer etter behov for å sikre et sterilt og trygt arbeidsmiljø.

Som din pålitelige partner innen personlige smykker, er vi opptatt av å levere Mitt Navnesmykke-opplevelsen slik du kjenner og elsker den i et sunt miljø som fremmer og beskytter trivselen til alle. Utover disse tiltakene, for å sikre DIN sikkerhet, blir hvert smykke renset grundig før forsendelse. Vi tilbyr også leveringsalternativer som ikke krever at man møtes ansikt til ansikt, budet etterlater i stedet pakken utenfor døren din.

På grunn av ekstra sikkerhetsforanstaltninger knyttet til COVID-19, vennligst ta i betraktning at leveringstidene kan være litt lenger enn normalt. Vi setter pris på din tålmodighet med oss i løpet av denne tiden.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser.

Ta vare på deg selv og dine kjære.
Mitt Navnesmykke-teamet
Lukk
Herre armbånd med koordinater i sølv
Herre armbånd med koordinater i sølv Herre armbånd med koordinater i sølv - 1 Herre armbånd med koordinater i sølv - 2 Herre armbånd med koordinater i sølv - 3
x
Herre armbånd med koordinater i sølv Herre armbånd med koordinater i sølv - 1 Herre armbånd med koordinater i sølv - 2 Herre armbånd med koordinater i sølv - 3
GRATIS LEVERING

Herre armbånd med koordinater i sølv

Vår Pris:
799 kr
Trinn 1. Velg materiale
Trinn 2. Gjør det personlig
Skriv koordinatene dine:
(maksimum 25 tegn)
Velg størrelse på armbånd:

Her er en morsom og meningsfull vri på en klassisk favoritt: Vårt Herre armbånd med koordinater i sølv gir utseendet til et tradisjonelt ID-armbånd, men det viser frem GPS-koordinater i stedet for navn eller andre detaljer. Velg en by fra listen vår over koordinater, eller legg til din egen! Dette armbåndet er laget av sterling sølv. Den har:

  • Klassisk figaro kjede
  • Buet navneplate med GPS-koordinater
  • En størrelse - 17,2cm

HVORFOR HAN VIL ELSKE DET:

Det er sant at dette armbåndet ser fantastisk ut med casual og kledelig utseende, men den virkelige magien ligger i GPS-koordinatene du velger! Kanskje det er byen der han vokste opp; kanskje det er stedet der dere møttes, eller hvor du tok forholdet ditt til et helt nytt nivå. Det kan være byen som er vert for hans favorittidrettslag ... virkelig, alt går - og meningen er en hemmelighet til du forklarer!

flere VALG:

Vi inviterer deg til å se i samlingen vår for flere armbånd med gravering til menn.

Vis mer Vis mindre
Les mer om barnesikkerhet.
Kontakt oss gjerne via E-post med spesielle ønsker eller spørsmål.
ID:110-03-1731-02
Materiale:Sterling Sølv 925
Modell:Koordinater Kolleksjon
Tykkelse:1.5mm
Målinger:6.85mm x 54.05mm
Kjedestil:Figarokjede
Kjedelengde:21cm
Velge fraktmetode når du står i din handlevogn:
Metode
Forventet leveringsdato
Standard levering
Leveringstid: 18/07/2020 - 21/07/2020
Haster levering
Leveringstid: 15/07/2020 - 16/07/2020
Ekspress levering
Leveringstid: 12/07/2020 - 14/07/2020
  • Pakkene leveres direkte hjem til deg på døren mot signatur. Fraktmetodene ovenfor leveres ikke til postkasser.
  • På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, kan du nå endre leveringsadressen din opptil 48 timer etter at du har lagt inn bestillingen.
Kunder som så på dette smykket så også på:
Herrearmbånd i flettet lær med små tilpassede charms i sølv

Herrearmbånd i flettet lær med små tilpassede charms i sølv

849 kr
Gravert lærarmbånd til menn i rustfritt stål

Gravert lærarmbånd til menn i rustfritt stål

1,150 kr799 kr
Snor armbånd med gravering til menn i 18k gullbelegg

Snor armbånd med gravering til menn i 18k gullbelegg

769 kr
Sort lærarmbånd for menn med gravering i gullbelagt

Sort lærarmbånd for menn med gravering i gullbelagt

899 kr
Copyright © 2007-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt