Instruksjoner for oppbevaring

Vi tror at det å vite hvordan en kan ta vare på sine navnesmykker, vil gjøre hele forskjellen for å opprettholde den fineste glans. Derfor anbefaler vi at du leser og følger disse grunnleggende instruksjonene for vedlikehold av smykker.

Ta vare på dine smykker:

Det er noen enkle forhåndsregler du kan, slik at du kan ta vare på og ha glede av dine smykker i årevis. Unngå for eksempel kontakt med kjemikalier. Ulike vanlige kjemiske kombinasjoner kan slite på gull og sølv. Rengjøringsmidler kan påvirke dine smykkers naturlige glans.
Vi vil derfor anbefale at du alltid tar av dine smykker når du dusjer, rydder, sminker deg, smører deg inn med krem eller sprayer med hårspray, parfyme o.l. Til slutt burde du også forsikre deg om at du tar av dine smykker når du skifter klær og når du legger deg for kvelden, for å unngå at smykkene hekter seg fast.

Rengjøring av gull- og sølvsmykker:

Dersom du tar godt vare på dine sølvsmykker, vil du oppleve mindre problemer med misfarging i fremtiden. Vi anbefaler av du fjerner fingeravtrykk, olje og smuss med litt mild såpe i et halvfullt glass varmt vann. La smykkene ligge i vannet i 2-3 minutter, skyll av grundig med rent vann og tørk ordentlig

Når sølv misfarges er det viktig å pusse det med sølvpuss. Det er generelt best og holde seg til velkjente varemerker for sølvrens/puss, da billigere produkter kan forårsake riper. Du kan kjøpe sølvpuss i dagligvarebutikker, gullsmed og på internett.Copyright © 2010-2020 MittNavneSmykke.com Alle rettigheter forbeholdt